آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهان خوب بیشتر از پنج سانت خطر داره و نیاز ب جراحی خداروشکر مال شما چهار سانت هست.برو دکتر زنان فکر کنم بهت ال دی بخوره با یکی دو دوره برطرف میشه انشاءلا😍
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
از عطاری هم بپرس جوشانده ی مخصوص داره بگیر دم کن زود رفع میشه شیرینی و مواد هورمونی هم خیلی کم بخور.ولی حتما دکتر برو که خدایی نکرده کیستت بزرگتر نشه
منم یه باررفتم سونوگفت کسیت تخمدان داری منم دیگه نه پیگیری کردمنه دکترزنان رفتم دارو بگیرم ای ...
خطرناکه بعضیا میکن خدایی نکرده باعث تنبلی تخمدان میشه حتما برو دکتر هیچی از سلامتیت مهمتر نیست