شما هفته ای چندبار میرید خونه مامان باباتون یا خواهرتون ؟؟من هفته ای سه روز ، یه روزشو میرم خونه مامانم اینا ، یه روزش خواهرم اینا یه روز هم هرکسی دعوتم کرده ، چون راهم دوره با شهرمون هیچکس نمیاد و میگن تو بیا منم که میرم یه وعده نهار یا شام رو میبرم اما تازه فهمیدم یکساله که پشت سرم حرف درآوردن که این نمیتونه خونه بشینه ، یه روز میبینه شوهرش خیانت کرده اینم بگم شوهرم حتی اگه نیم روز میتونست مرخصی بگیره من خونه هیچ بنی بشری نمیرفتم
والا ما همه خانوادمون تو یه ساختمونیم فقط و فقط دعوت کنن میرن خونه داداش و مامانم . بقیه فامیل هم همینطور غیر دعوت فقط در حد سر زدن ده دقیقه ای خونه مادربزرگم میرفتم که این دعوت ها و سر زدن ها بخاطر کرونا تعطیل شده
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
خونه پدر مادرت زیاد برو اما خاهر نه.من خودم داداشم پایین خونه پدرم میشینه تا نگن نمیرم اصلاولی خونه بابام همیشه میرم البته امروز ۱۱رروزه زندونیم کرده شوهرم که بتمرگ تو خونت از در حیاط حق نداری بیرون بری
زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
[QUOTE=156989189]آخه خودش زنگ میزنه میگه بیا التماس میکنه[/QUOTEمن سالی یه بار هم خونه خواهرام نمیرم بیشتر تلفن میکنم یا اونا میان چند ساعت میشینن و میرن شام و نهار هم نمیمونن