gloryraiin مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 450 عنوان بچه داری 84 بازدید | 3 پست سلام دوستان کیا تو بچه داری کاملا دست تنهان.من مادرم و مادرشوهرم هردو سن بالا و بیماران و هیچ کمکی ندارم به جز خدا .مامایی هستن که مثل من کاملا دست تنها باشن ؟ با تنهایی و خستگی تون چکار می کنید ؟ چطوری خودتونو راضی نگه می دارین ؟ یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚 1399/07/04 | 08:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gloryraiin مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 450 دو تا بچه بزرگکردم تقریبا دست تنها بودم و همسرم خیلی کمکم میکرد چون بیشتر از من بچه میخواست و شرط ک ... خداروشکر منم همسرم کمک میکنه ولی بار اصلی روی دوش مادره یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
24سارا عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 6040 منم هیچ کسی رو ندارم از بارداری و دو ماه استراحت مطلق بارداری و زایمان و...دست تنها بودم خداروشکر خدا کمک کرده ومی کنه اما خودم بعضی وقتا دلم می گیره از این بی کسی خداروشکر
gloryraiin مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 450 منم هیچ کسی رو ندارم از بارداری و دو ماه استراحت مطلق بارداری و زایمان و...دست تنها بودم خداروشکر خد ... منم مثل شما . ولی بازم میگم خداروشکر بچه م سالمه خدا کمک میکنه اما دل آدم هم میگیره یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚