2777
2789
عنوان

راه حل

64 بازدید | 8 پست

سلام میخام بدونم اگ مدیریت خرج خونه با زن باشه خوبه یا نه ومنی ک ۱۰ساله اکثر مسایل با منه.. از گوشت تا برنج فقط گاهی ریز کاریا ک بگم موقع برگشت تووو راه میخره... اشتباه کارم یا نه

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلامنم همسرم ولخرجه مجبورم مدیریت خونه باخودم باشه حتی ی دونه قندم بخوایم بخریم من بایدباشمو کلا ...

واقعن چند وقته متاهلی   شوهر من ولخرج نیست ولی حس میکنم بلد نیست خرج کردنو یبار کل پولمون ۳۰ تومن بود چند سال پیش قرار بود براش غروب بریزن  آقا با ۳۰ تومن رفت مغازه با۸تومنبرگشتبین خریداش دیدم آب میوه گرفته انقد حرصی شدم ک نگووو گفتم باین فکر کن غروب نریزن میخای چیکار کنی آب میوه ام ک مصنوعی...گف وای لابد میخایغر بزنی میدونستم بهم حرف میزنی😑

واقعن چند وقته متاهلی   شوهر من ولخرج نیست ولی حس میکنم بلد نیست خرج کردنو یبار کل پولمون ۳۰ تو ...

شوهرمن خریدبلده ولی ولخرجه مثلا یه میلیون بهش بدم بگم برو باهاش گوشتو مرغ و برنج بخر،میره مرغوگنده پرطلایی میگیره من اصلا دوس ندارم ،مرغ اندازه متوسط بهترهرمثلا بگم دوکیلو گوشت گوسفند دوکیلوچرخکرده بگیر میره پنج کیلو از هرکودوم میخره،دستش ب کم نمیره منم  کلا خودم خرج میکنم،یکسالو دوماهه عروسی کردیم عزیزم،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
شوهرمن خریدبلده ولی ولخرجه مثلا یه میلیون بهش بدم بگم برو باهاش گوشتو مرغ و برنج بخر،میره مرغوگنده پ ...

چی بگم 🤨از ولخرجم رد کرده   من ۱۰ ساله ولی هنوز نفهمیدم چیکار کنم چون از ۱۰ بیشترشو باهم زندگی نکردیم چون اکثرن راه دور بوده شایدم از اونکع اینجوری شد من مدیریت کردم