2821
2789
عنوان

ای خدداااا😭😭😭😭

90 بازدید | 3 پست

شوهرم خیلی دنبال جرو بحث و انقدر ماجرا رو میکشه تا آدم بیزار میشه من از پدرو مادرم خواستم خونه رو ما ازشون رهن کنیم که نریم مستاجری از اونجایی که خونه صفر بود پولارو خرج داخلش کردن تا ما استفاده کنیم شوهرم روزی که خونه آماده شد اومد دیدش در حالی که ما با کناف کارو ام دی اف کارو اینا همه به مشکل خوردیم و خودمون حلش کردیم بعد این همه دوندگی دعوا راه انداخت با لحن توهین آمیز به بابام میگه چرا کلیدی که دست ام دی اف کار بوده نگرفتین بابام میگه اون قفلی در برای اینکه همه رفت و آمد دارن باید عوض بشه حالا عوضش میکنم تا یک ساعت غر میزده و مزد زحماتشونو میزاره کف دستشون بعدم گفت به پدرو مادرم که اون خونه وسایل داره چرا هر خرو سگی رو میبرین تو اون خونه در حالی که از دوستامون بود اومده بود خونه رو ببینه اینا تنها گوشیشه مدام دنبال جرو بحث و غر غر کردن و..است کسی شوهرش بحث کش بوده چیکار کردین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به بابات بگو یکم کمتر بهش محل بزاره تا آدم شه و قدر خوبی رو بدونه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز