2777
2789
عنوان

گووووش درد

122 بازدید | 26 پست

شوهرم تو دعوا زد در گوشم رفتم دکتر گفت سالمه نوار گوشم گرفتم گفت سالمه اما پنج روزه سرمو که زمین میذارم شدید درد می‌کنه امکان داره خونریزی داخلی باشه؟؟؟

پیگیرباش حتما چندتا دکتر برو 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی شد شوهرت اومد بچه رو برد؟؟؟بچت چند سالشه؟؟

من دخترم سه سالشه بهم وابسته هم هست.از یه طرف میخام قهر برم میترسم بچه رو بگیره ازم نشونم نده دق میکنم بدون بچم.از یه طرف میگم بزرگتر بشه حداقل یادش بدم نمونه پیش خونواده شوهرم.چون با مادرشوهرمم خیلی خوبخ

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

عزیزم چی شد شوهرت اومد بچه رو برد؟؟؟بچت چند سالشه؟؟ من دخترم سه سالشه بهم وابسته هم هست.از یه طرف م ...

دخترم نرفت شوهرم مادرمو فحش داده بود ..دختر منم عاشق مادرشوهرش بود اما الان میگه عزیز تورو زد بدش میاد ازشون

دخترم نرفت شوهرم مادرمو فحش داده بود ..دختر منم عاشق مادرشوهرش بود اما الان میگه عزیز تورو زد بدش می ...

عزیزم یه سوال ۴ سالگی بیشتر حالیشون میشه تا سه سالگی درسته؟؟؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اره مشکل شما چیه

من شوهرم بد دله .شکاکه.سیگاری میکشه.دست بزن داره.به حرف مادرش خیلی گوش میده.حق انتخاب بهم نمیده تو زندگی امروز ۱۳ روزه خونه زندونی ام.بخاطر مادر اشغالش.

عزیزم یه سوال ۴ سالگی بیشتر حالیشون میشه تا سه سالگی درسته؟؟؟؟

منظورم اینه ۴ سالگی دیگه حرفای بد و خوب و میفهمن؟؟؟دختر من ۳ سالشه ولی زرنگه اون سری تو دعوا من داد زدم گریه کردم گفتم میرم دیگه نمیمونم مادرشوهرم بچه رو گرفت بچه بحدی برام گریه کرد که مادرش بچه رو ول کرد بچه اومد پیشم ننم رفتم شوهرم تهدید میکرد بچه رو میام میگیرم 

منظورم اینه ۴ سالگی دیگه حرفای بد و خوب و میفهمن؟؟؟دختر من ۳ سالشه ولی زرنگه اون سری تو دعوا من داد ...

سنی نداریم بخدا همسن و سالای ما الان بهترین زندگی و دارن مارو زود شوهر دادن افتادیم تو مشکل و بدبختی

من شوهرم بد دله .شکاکه.سیگاری میکشه.دست بزن داره.به حرف مادرش خیلی گوش میده.حق انتخاب بهم نمیده تو ز ...

دقیقا مثل شوهر من الان میگه خونه میگیرم اما مادرت حق نداری بیاد تو خونم

دقیقا مثل شوهر من الان میگه خونه میگیرم اما مادرت حق نداری بیاد تو خونم

دقیقا شوهر منم مادرم و غدغن کرده. 

منظورم اینه ۴ سالگی دیگه حرفای بد و خوب و میفهمن؟؟؟دختر من ۳ سالشه ولی زرنگه اون سری تو دعوا من داد ...

الآنم بری بچه مال تو تا هفت سالگی ببین بذار کتک بخوری اما نذار بکشنت نامه پزشک قانونی بگیر اصلا تو کلانتری به من گفتن برو از مادرش شکایت کن