انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 عنوان اگزما پلک 967 بازدید | 16 پست کسی داشته امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 1399/07/03 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 آره من داشتم ...الانم دارم ... چیکار کردی خوب شدی الان چی داده دکتر بهت ؟ امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 کشتیمون چقد میزاری عزیزم ببخش خب چکار کنم پلکم خراب شده میخوام ببینم بقیه چکار کردن خب دلم خونه اخه دگ ۷ ماهه درگیرشم اخه چمیدونی تو دلم چیه😔😔😔😔😔😔😔 امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
روهک عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1455 چیکار کردی خوب شدی الان چی داده دکتر بهت ؟ خوب ک نمیشه ...میره و میاد ...چون تو خونت وجود داره ...من دارو ساختنی میزنم اللهم عجل لولیک الفرج
روهک عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1455 عزیزم ببخش خب چکار کنم پلکم خراب شده میخوام ببینم بقیه چکار کردن خب دلم خونه اخه دگ ۷ ماهه درگیرشم ا ... خیلی بده من پشت پلکان له کرده بود دیگه خون میومد اللهم عجل لولیک الفرج
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 خیلی بده من پشت پلکان له کرده بود دیگه خون میومد خون نه من همش ورم پف پف امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
روهک عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1455 خون نه من همش ورم پف پف من شدیدتر بوده پس ....من دخترم هم ک ی سالشه داره دکتر گف مادر زادی بهش رسیده ...برا اونم میزنم دارو اللهم عجل لولیک الفرج
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 من شدیدتر بوده پس ....من دخترم هم ک ی سالشه داره دکتر گف مادر زادی بهش رسیده ...برا اونم میزنم دارو بعد از خشکی زیاد باعث نشد چروک شه ؟؟؟من الان چه کنم 😭😭 امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
روهک عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1455 بعد از خشکی زیاد باعث نشد چروک شه ؟؟؟ من الان چه کنم 😭😭 ن اصلا ....دارو ک استفاده کردم خوب شد ...الانم تا باز میاد دارو استفاده میکنم ... اللهم عجل لولیک الفرج
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 ن اصلا ....دارو ک استفاده کردم خوب شد ...الانم تا باز میاد دارو استفاده میکنم ... دارو گفتی چی زدی امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا
روهک عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1455 دارو گفتی چی زدی ساختنی هست داروخونه تو شیراز برام ساخت اللهم عجل لولیک الفرج
انسییییییئییی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5155 ساختنی هست داروخونه تو شیراز برام ساخت عه من چکار کنم به نطرت برم ی دکتر دگم نشون بدم خدایا دارم میمیرم تورو خدا یه راهی جلو پام بدار امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا