2777
2789
عنوان

اگزما پلک

575 بازدید | 6 پست

چیکار کردید خوب شدید ؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
اولا برو دکتر بعد ویتامین‌Aچشمی بخر یا بتامتازون چشمی 

بابا هردوشو میزنم دکتر داده البته بتامتازون نه هیدروکورتیزون داده چون خیلی شدید نبود ولی الان دوباره عود کرده ۷ ماهه هنوز خوب نشدم پلکم چروک شده دگ خراب شد پلکم خداییییاااا به خاطر حصرت رقیه نجاتم بدههههه

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت عوض کن اگه ارایش چشم میکنی مدتی انجام نده 

بابا مثلا متخصص پوسته دگ یه اگزما هم نمیتونه درمان کنه یتی 😔😔ارایشم کجا بود بابا میگم ۷ ماهه افسردگی گرفتم بیرون نمیرم دلم خونه 

بابا مثلا متخصص پوسته دگ یه اگزما هم نمیتونه درمان کنه یتی 😔😔ارایشم کجا بود بابا میگم ۷ ماهه افسرد ...

الان فصل الرزی واسه این تشدید میشه من خودم پاییز و بهار اینطور

بعد گاهی دکتر خوب تشخیص نمیده شاید متخصص هم باشه سعی یه دکتر دیگه بری

الان فصل الرزی واسه این تشدید میشه من خودم پاییز و بهار اینطور بعد گاهی دکتر خوب تشخیص نمیده شاید م ...

ینی چه چیز دگه ای میتونه باشه اخه 

دکتر خوب سراع داری تهران ؟