2777
2789
عنوان

😑😑کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست

پیش میاد دیگه بیخیال. من موقعی که مهمون دارم یا میخوام واسه جایی چیزی درست کنم موقع پخت روسری سر میکنم. 

یکبار خونه جاریم رفته بودیم پسرش سر سفره گفت وای مامان مو 😂😂بچه بی عقل. من خیلی ناراحت شدم چون جاریم واقعا جلوی من و همسرم و برادر شوهرم خجالت کشید.

اگر هم جایی مو بیاد دهنم نمیگذارم کسی متوجه شه و میرم سرویس بهداستی و دهنم رو میشورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست نداری میتونی تشریفتو ببری 

من تشریفمو بردم اگ ریپ نکنی هی😅💖

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عه پس عمم انلاینه

خدا شفات بده😐

اعصابت از ی جا دیگه خورده چرا سر بقیه خالی میکنی😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خدا شفات بده😐 اعصابت از ی جا دیگه خورده چرا سر بقیه خالی میکنی😂

اولویت با شماست

یادبگیر وقتی نمیتونی دلداری بدی کسیو حداقل حالشو بدتر نکن😏

اگه خودت تونستی 
اولویت با شماست یادبگیر وقتی نمیتونی دلداری بدی کسیو حداقل حالشو بدتر نکن😏

باشه 😂

حالا ولم میکنی؟😬