2777
2789
عنوان

فریلنسرخسته

111 بازدید | 2 پست

@فریلنسرخسته  

ع‍زیزم ببخشید اخرین چیزی که من خوندم این بود اومده قراره تا اخر شهریور تو داروخونه هاهم توزیع بشه دیگه چک نکردم شده یانه راضیم نیستم به همچین بی عدالتی هایی به هیچ وجه گفتم خدانکرده کارشونو عادی جلوه نداده باشم منم تو گناهشون شریک باشم لحن تندمم به خاطر این بود اینقدر ماهواره خبربه خورد مردم داده دیگه مردم ذره ای امید به تغیر شرایط ندارن فقط دارن میگن من میدونم مامیمیریم یا میخوان فقطط مهاجرت کنن برن راستش منبع خبرشونم برای من اشنا نبود فکر میکردم از سایت های همسو با اونوره بهرحال بازم میگم شرمنده باید میرفتم اخرین خبر رو میخوندم وبعد نظر میدادم فقط خواستم بگم که به کارشون راضی نیستم ودفاعی نمیکنم به هیچ عنوان این برداشت نشه بدی هارو میبینم منم فقط خواستم نگاه 0و100نباشه که اگرم کار خوبی شد کسی نبینه

من واقعا از حق الناس وحشت دارم امیدوارم اگه کس دیگه ایم بود تو اون تاپیک برداشت کرد که من راضیم به همچین چیزی برداشتشو عوض کنه من به هیچ عنوان به رعایت نکردن حق وحقوق مردم راضی نیستم خصوصاااجون مردم اصن پشیمون شدم چرا وقتی اطلاعاتم کامل نبود نظر گذاشتم هیچوقت اینکارو نمیکردم نمیدونم چرا اینکارو کردم واقعا اگر کسی با لحن من بهش برخورد واقعااا امیدوارم منو ببخشه

@رنگین_کمان1  

@**مهی**15365  

@فریلنسرخسته  

فقط خواستم دیگه طوری نشه انقدر بد نگاه کنیم که دیگه هیچ امیدی به چیزی نداشته باشیم چون خیلی هستن ادمایی که دارن با جون ودل برای این کشور تلاش میکنن بدی یه سریا چشمامونو رو خوبی اون ادما نبنده

@رنگین_کمان1  

@**مهی**15365  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.