2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

95 بازدید | 18 پست

دخترم دوماهه اسهاله شیش ماهشه هر دکتری ک خوب بوده بردمش ولی هیچ شربت پدی لاکت دادم خوب نشده گفتن قطره اهن خوب نشده غذا دادم خوب نشده چیکار کنم بخدا دیگ خسته شدم هر کی هر چی میگه کردم روزی چهار پنج بار اسهال میشه چی کنم ک شکمش سفت بشه

خنده را معنی سر مستی مکن انکه میخندد غمش بی انتهاست😀😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه شیر خشک مخصوص بچه های اسهالی هست خیلی خوبن برای دخترم دکتر اونو نوشت یک هفته استفاده کرد خوب شد

اسمشو میگی

خنده را معنی سر مستی مکن انکه میخندد غمش بی انتهاست😀😔
ممکنه بخاطره دندونش باشه؟؟؟

۲ماهه دندون نمیاره ، شیر خشک میخوره یا شیر خودتو؟چون اونجا میگفتن اگه شیرخشکی باشه بچه و شیرشو یهو عوض کنین بچه اسهال مبشه ، اما به من گفتخ بود دکتر که ویروس داره بچه باعث شده اسهال شه