2777
2789
عنوان

مزوتراپی مو

78 بازدید | 6 پست

سلام ...

میشه یکم در مورد مزوتراپی مو بگید 

کسی هست که انجام داده باشه و نتیجه گرفته باشه؟؟

من موهای جلوی سرم کمه، ارثیه .. میخوام انجامش بدم به نظرتون تاثیر داره ... 

الان مجردم موهام کمه میترسم بعدها دیگه خیلی کم بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم شنیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اتفاقا منم شب میخواستم تاپیک بزنم هفته پیش رفتم دکتر برام گفت مزو تراپی انجام بدم .. منم ریزش دارم و یه مقدار از کف سرم خالی و کم پشت شده خیلی میترسم از عوارضش میترسم طول درمان ک قطع شد ریزشم بشتر بشه بخاطر همین دودلم 😞

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اتفاقا منم شب میخواستم تاپیک بزنم هفته پیش رفتم دکتر برام گفت مزو تراپی انجام بدم .. منم ریزش دارم و ...

سلام ... عوارضش مگه چیا هست ؟؟ منم شنیدم خیلیا جواب خوب گرفتن

سلام ... عوارضش مگه چیا هست ؟؟ منم شنیدم خیلیا جواب خوب گرفتن

والا تو یکی از تاپیک ها خوندم یکی نوشته بود بعد دوره درمان ریزشت با شدت بیشتر برمیگرده

اتفاقا دکترمم بهم اینو گفت ولی باز میترسم .. ببخشید شما چند سالتونه ؟ دکتر تشخیص داده یا خودتون میخوایین برین؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌