✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
قبلا که مسافرت و بیرون و دانشگاه بود اصلا وقت نمیکردم حوصلم سر بره الان همش خوااااب🤧
منم کلا تمام فعالیت هامو به صورت لش کرده در تخت خواب انجام میدم😂😂
ولی چقدر حال میده چندمااااه همش تو تخت باشه ادم😂😂😂
آره.مخصوصا من یه حال دیگه ای میکنم.
یادمه پنجشنبه تختمو عوض کردم.جمعه صبح غمم گرفته بود که من نمی خوام از تختم جدا شم برم مدرسه.
شنبه کرونا اومد مدارس تعطیل شد😂😂😂
از اون روز کلا تو تختم هستم