2777
2789
عنوان

ریزش مو 😭😭😭

132 بازدید | 8 پست

من سه ماهه الان ریزش مو دارم 

دکتر رفتم آزمایش هورمونی دادم که نشون داد کم کاری تیروئید دارم. برای این بهم دارو دادن که قرص لووکسین رو روزی نصف قرص ناشتا میخورم ولی ریزش موهام قطع نشد. رفتم آزمایش پرولاکتین دادم که بالا بود رفتم دکتر غدد ام آر آی دادم که مشکلی نبود و چند تا قرص ویتامین بهم داد واسه موهام ولی هنوز ریزش موهام قطع نشده. شامپومم عوض کردم ولی هنوز همینه... 

اگر کسی دکتر خوب میشناسه یا تجربه ای مشابه داره بهم بگه و کمک کنه بهم لطفا🥺😭😭😭🙏🙏🙏

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بهت کمک میکنه یا ن عسل و وازلین. روغن زیتون.روغن کندوش‌.روغن نارگیل.روغن بادام تلخ.روغن سیاه دانه.روغن کرچک.روغن رزماری

عسل و وازلین از هر کدوم ی قاشق غذاخوری بقیه هر کدوم قاشق مربا خوری با هم مخلوط کن بزن ب موهات پلاستیک بکش با پارچه ببند سرتو بعد دو ساعت آبکشی کن سعی کن هردوروزی انجام بدی شک نکن نتیجش مثبته.

اگه نتیجه گرفتی دعام کن ب آرزوم برسم

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
تیروییدت چن بود؟

۷ بوده

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
روزی چند تار میریزا حدودا؟ بیشتر کدوم قسمت سرته؟

گوش تا گوشم ریخته 

خیلی خالی شده😭😭😭

به تار نیست دسته دسته میریزه😭😭😭

تو حموم خیلی میریزه

نمیدونم بهت کمک میکنه یا ن عسل و وازلین. روغن زیتون.روغن کندوش‌.روغن نارگیل.روغن بادام تلخ.روغن سیاه ...

باشه عزیزم 

ممنون