2777
2789
عنوان

کم خونی باعث حالت تهوع میشه؟

6546 بازدید | 10 پست

من یک مرداد سقط داشتم تا ۸شهریورم خونریزی داشتم

بعدتو ۱۵شهریور شک کردم به رابطه مون،و قرص اورژانسی خوردم دوتا باهم بلافاصله و دوتاهم ۱۲ساعت بعد ، سه روز قبل موعدم پریود شدم الان ده روزه که خونریزیم قطع نمیشه، و شدیدا حالت تهوع دارم مثل زمانی که باردار بودم دوبارهم آزمایش بتا دادم یکیش یه هفته بعد رابطه و دومیش دوهفته بعد رابطه عدد بتا کم شده بود یعنی از عدد ۱۰.۱۸به ۹.۵۶ اومده بود 

امکان بارداری دارم ؟با این حالت تهوع ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی تو اکثر آدمها باعث تهوع میشه اگرم شدید باشه خیلی تهوع شدید میشه،کمبود ویتامین B هم باعث تهوع میشه،البته مشکلات دیگه هم تهوع میاره ولی کمبود این دو ماده اکثرا با تهوع همراهه 

کم خونی تو اکثر آدمها باعث تهوع میشه اگرم شدید باشه خیلی تهوع شدید میشه،کمبود ویتامین B هم باعث تهوع ...

بوی مواد غذایی هم اذیتم میکنه ،باعث حالت تهوع م میشه

دختر من هم وقتی تازه دنیا اومده بود دچار کم‌خونی شدید بود طوری که مجبور شدیم بهش خون وصل کردیم چند مدت قرص خورد اما تا شش ماهگی همون جوری کم خونی داشت البته من خودم هم کم خون بودم همیشه اما خداروشکر به خاطر حساسیت به شیر گاو بهش شیر بز دادم که بعدش هر بار آزمایش میداد خدارو شکر خوب شده بودم خودم هم مصرف میکنم منم خداروشکر خیلی خوبم یه مزرعه اطراف تهران هست اگه تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرسش میاد خیلی خوبه چون بز فرانسوی داره همه فصل‌ها شیر داره شیردوشی هم جلوی خودتون انجام میده تا میتونی شیر بز بخور