یاد گذشته ک میفتم یاد خاطرات ک میفتم خیلی ناراحت میشم. بغض کردم. شش ساله ازدواج کردم. تو دوران نامزدی و عقد شوهرم ن پولی بهم میداد نا کادویی ن هیچی. من حتی آرایشگاه روز عروسیم پدرشوهرم انتخاب کرد چون از اقوامشون بود آرایشگر هم تازهاومده بود سرکار. خیلی ناراحت بودم حتی گفتم عروسی نمیکنم طوری ک ازبس گریه کردم چشام دیگ نمیدید. حالا دختر خودشون بعد ماه صفر عقد داره گفتم خب برو همون آرایشگاه ک من رفتم گفتم بکشیمم نمیرم.. خیلی بدبختم خیلی
میگم خدا هرخوبی و بدی در حق من کردن انشالله همونا جلو راه دخترشون سبز شه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اتفاقا دختر خودشون جالا نامزد کرد نامزدش براش یه دست گل گرفت سیصد تومن پونصد تومنم پول داد بهش. ...
اشکال نداره
خدا هدای بنده هایی مثه ما رو داره
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
آرایشگاه منم خواهر شوهرم انتخاب کرد اصلا از کارش راصی نبودم دوباره یادم افتاد...
حالا خوبه خودم خوشگل بودما و گرنه با اون آرایشگاهشون آبروشون میرفت😅
من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
خیلی ناراحتم بدترین خاطره عمرم. سال اولی ک عروسی کردم کنکور دادم. پیش پدرش اینا زندگی میکردیم ب شوه ...
😐وا چرااا؟؟؟
من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
چ میدونم آبرومو برد یعنی اون لحظه احساس میکنم شوهرم نبود و یه غریبه بود. بعدش باباش ناراحت شد ک یعنی چرا نمیگی رتبتو. هرچی خاستم باشوهرم هماهنگ باشم ک یه رتبه الکی حداقل نه اینک رتبه خویم بگم ولی هیچوقت هماهنگ نبود