2777
2789
عنوان

این بی محلیه؟

172 بازدید | 10 پست

شوهرم دیروزفقط یه بار بچه امون دید اونم چند لحظه شب که از سرکار اومد هم دیر بود دحتری خواب بود سراغش هم نگرفت 

من زیادی حساس شدم  یا دار بی محلی میکنه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خیلی بیشتر از زیادی حساس شدی

حس میکنم افسردگی بعد زایمان گرفتم اخه مامانمم هی میگه پس شوهرت بچه رو دید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم افسردگی بعد زایمان گرفتم اخه مامانمم هی میگه پس شوهرت بچه رو دید

مردا مشغله فکری بیشتری دارن معمولا چون بیرون از خونه هستن . حالا ی بار سراغی از بچه نگیره دلیل نمیشه بی محلی کرده 

حساس شدی حتما شرایط پیش نیومده.

نه شب نصف شب اومد اینم بگم شب قبلش بچه رو برد بخوابونه اما دیشب سراغش نگرف وقتی اومد البته ساعت 3شب بود صبحی بچه رو بردم پیشش گفت خوابم میاد

نه شب نصف شب اومد اینم بگم شب قبلش بچه رو برد بخوابونه اما دیشب سراغش نگرف وقتی اومد البته ساعت 3شب ...

سه شب اومده بعد اول صبح بچه بردی پیشش خب معلومه که تحویل نمیگیره .هیچوقت سعی نکن چیزی رو بخ کسی تحمیل کنی که فراری میشه

خوب چه اصراری داری؟ خودش بچشو دوس داره دیگه . یکم عجیبه رفتارت

خب هی مامانم وخالم پیشمم هستن میگن ازدیشب چرا باباش نیومده پیش دخترش

پای خانوادش وسطه😂

حالا ناراحت نشی شوخی کردم شاید هو از وجود مادر و خالت کلافست به هر حال صبر کن اگر باز تمرار کرد باهاش حرف بزن ببین چشه .اصلا جلو خانوادت باهاش بحثی نکنی به مامانتم بگو کاری به کار رفتار شوهرم نداشته باش در رابطه با کارش خستست یه بهانه بیار نذار روشون تو رو هم باز بشه تا وقتی تو خونه شما هستن.