2777
2789
عنوان

دلم شکسته😔😔😔

163 بازدید | 8 پست

من ۲۷ سالمه خاستگاری برام اومد همه چی اوکی بود از اخلاقیاتش خیلی خوشم اومد و همچنین ظاهرش بهش علاقه مند شدم دیشب زنگ زده به مادر که علاقه ای بوجود نیومد و نمیتونم ادامه بدم .

تو حرفایی باهام زد میگفت عاشق یه دختری بوده ۸ سال طول کشیده الان دنبال کسیه که اون حسو باهاش تجربه کنه . و گفت ظاهر طرف مقابلم هم برام مهمه یعنی از چهرم خوشش نیومد ؟

برای اولین بار از یه نفر خوشم اومد اینجوری شد 😔😔😔

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

گور باباش. لیاقتت را نداشته.

برای اولین بار از یه خاستگارم خوشم اومد بقیه هیچ حسی نداشتم 😔😔

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچه خدا بخواد عزیزم.انشالله کیس بهتری برات پیش بیاد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم خواهش میکنم فقط اعتماد بنفست رو از دست نده 

چه ربطی به اعتماد بنفس داره کاش اصلا نمیومد بهش علاقه مند شدم 

حق داری ناراحت باشی به خاطر حسای خودت ولی به نظرم دلت نباید بشکنه این اقا همین اول صادقانه رفتار کرده خوبه نامزد میکردین بهت توجه نمیکرد بعدم طلاق خوب خاسگاری یعنی اشنایی واسه اینکه ببینن طرفا از هم خوششون میاد بهم میان

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!
حق داری ناراحت باشی به خاطر حسای خودت ولی به نظرم دلت نباید بشکنه این اقا همین اول صادقانه رفتار کرد ...

بله منم موافقم خوب این فرصت رو بخودش ون دادن که ببینند همدیگه رو میتونن دوس داشته باشن یا نه شاید خانوم خوشش نمیومد 

بله منم موافقم خوب این فرصت رو بخودش ون دادن که ببینند همدیگه رو میتونن دوس داشته باشن یا نه شاید خا ...

من علاقه مند شدم بهش😔😔