2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیده.اون حاظر نیست بیاد تعهد بده ک دیگ خیانت نمیکنه اونوخت بیاد پول بده

خب بگو اگه کارایی که می گم و نکنی آبروتو می برم بعدم اولین نفر به مادر و پدرت بگو چون بالاخره اونا تجربشون بیشتره 

خب بگو اگه کارایی که می گم و نکنی آبروتو می برم بعدم اولین نفر به مادر و پدرت بگو چون بالاخره اونا ت ...

میدونن.مادرو خاهرای خودشم میدونن.گفته فقط باباش نفهمه منم گفتم اگ نیای تعهد بدی میرم بهش میگم.اونم قبول نیمکنه‌منم گفتم پس من میرم خون بابام

یک هفتس فهمیدم

باز واسه پنج روز پیش تاپیک زده بودی 

واقعا خیلی قوی هستی اگه واقعا همچین صحنه ای رو دیدی و میتونی تحمل کنی خدا لعنت کنه مردای خیانت کارو آخه همه زنا فیزیکشون یکیه تو چ فرقی با جاریت داری

برو پیش باباش بهش بگو چخبره بعدش خیلی راحت برو خونه بابات چون فک کنم شوهرت از این ادمایی باشه که هیچ ...

ب مامانم زنگ زدم گفتم این تعهدو قبول نیمکنه چیکارکنم بهش بگم یه خونه مستقل باید بگیره؟گفت این ب این سادگیو قبول نمیکنه اونو میخاد قبول کنه ول کن بیا اینجا

من شوهرمو باجاریم رو تخت دیدم. خونه بابامم نرفتم خودم دارم کارمو درست میکنم. ماشین و خونه رو به اسمم ...

وایییی زن  انسان نیستی اگه شوتش نکنی تو بغل همون خرابه ها تا اخر عمرش  ولی اول دار و ندارش رو ازش بگیر 

واییی عقم گرفت با زن برادرش؟؟    

به چند نفر خیانت کرده 

.