2821
2789
عنوان

سیاست زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 14108 بازدید | 93 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میشه چنتا سوال بپرسم ازتون؟🙏🏻

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بفرمایید

من مجردم

ازدواج رو هم دوست دارم ولی میترسم 

از اینکه مثلا طرف خسیس باشه یا اینکه خانوادش اهل دخالت باشن 

من تو ناز و نعمت بزرگ شدم واقعا تحمل سختی و دخالت ادما رو ندارم

میترسم از پس مشکلات زندگی برنیام

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

میشه درخواستمو قبول کنین🙏🏻

من مجردم ازدواج رو هم دوست دارم ولی میترسم  از اینکه مثلا طرف خسیس باشه یا اینکه خانوادش  ...

متوجه شدم، ببین اینو مطمعن باش هرچقدرم طرف مقابلت عالی و به شرایط تو نزدیک باشه بازم تفاوت هایی حس خواهی کرد،بازم فرق خواهد داشت، محبت و خرج کردن خونه پدر مادر آزادانه و بدون منته، اما بعد ازدواج با حساب کتاب و برنامه میشه،خود مسئولیت این تفاوت هارو بوجود میاره فردی که مسئولیت خانومی یه خونه رو قبول میکنه خواه ناخواه یه سری سختی و مشکلات رو دوششه

شما باید سعی کنید واقع بین و منطقی باشید رویایی فکر نکنید، و شناخت کافی تو دوران نامزدی از فرد مقابل داشته باشین

ولی بازم من میگم اینکه دقیقا شرایط خونه پدریت فراهم باشه خیلی سخت پیش میاد

متوجه شدم، ببین اینو مطمعن باش هرچقدرم طرف مقابلت عالی و به شرایط تو نزدیک باشه بازم تفاوت هایی حس خ ...

دقییییقا

بخاطر همین میگم خوب چیکارداری ازدواج کنی که خودتو تو دردسر بندازی😕😕😕

از یه طرف هم واقعا به خانواده شوهر احساس خوبی ندارم

شاید باورت نشه ولی من اطرافم من واقعا خانمی ندیدم از خانواده شوهرماراحت نشده باشه☹️

چون معمولا اقایون هم فقط طرف مامان یا خواهرشون رو میگیرن

من فک کنم با اولین ناراحتی به طلاق فک کنم😬

دقییییقا بخاطر همین میگم خوب چیکارداری ازدواج کنی که خودتو تو دردسر بندازی😕😕😕 از یه طرف هم واقع ...

رو روحیاتت کار کن، همه زندگیا که مثل هم نیستن خوب و بد دارن

بستگی به خودتم داره رفتار و دید منفی باعث میشه طرف مقابلت انرژی منفی ازت بگیره

ازدواج درست خیلی خوبه، ولی باید رو خودت کار کنی که زندگی پنجاه پنجاهه،باید نصف کوتاه بیای کنار بیای، تا آخر عمر که نمیشه مجرد موند

رو روحیاتت کار کن، همه زندگیا که مثل هم نیستن خوب و بد دارن بستگی به خودتم داره رفتار و دید منفی با ...

اخه احساس نمیکنین اکثرا این ما خانمها هستیم که باید کوتاه بیایم؟

اخه احساس نمیکنین اکثرا این ما خانمها هستیم که باید کوتاه بیایم؟

واقعیتو بخوای بدونی تو جامعه ما آره

باتوجه به فرهنگ و تربیت جامعه مرد سالاریه تا برابری

تو همه موارد هم مشخصه اینکار، چه زندگی چه کار چه تحصیل همه چی

ولی خب این اخلاق طرف و خانوادش تو جلسات آشنایی به احتمال زیاد یکم معلوم بشه بلاخره از نحوه صحبت میزان ارزش گذاشتن

شمام میتونی تو خواستگاری از پسره بپرسی ولی خب اینکه اعتماد کرد به حرف طرف اینکه تو زندگی چقدر برابر خواهد بود رو تو ایران نمیشه قطعی گفت

واقعیتو بخوای بدونی تو جامعه ما آره باتوجه به فرهنگ و تربیت جامعه مرد سالاریه تا برابری تو همه موا ...

دقیقاااا

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی وجواب دادی🙏🏻🌸

2823
2791
2779
2792