2821
2789
عنوان

سیاست زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 14108 بازدید | 93 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوشبخت ترین اگر دعایی واسه باردار شدن داری داخل کتابت لطفا اگه میشه برام  بزن توی یکی از تاپیک  هایی ک دارم تا بتونم پیداش کنم ممنون 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اینها چیه؟؟؟؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

ببخشیدا ولی من اصلن سر در نمیارم ،چطور هر جا بحث از سیاست تو زندگی مشترک هست ،همه یک سری باید و نباید هست که به خانوما میگن اینطوری کن اینطوری کن ،پس مردا چی، بعدم یه طرفه فقط با سیاست زنا نه مگه زندگی گل و بلبل میشه،مثلن به مردی که اهل کار نیست و یه قرون تو جیبش نیست بگم بر یم سالگرد ازدواج برام گل بخر ،بابا  بیشتر مردا تو کشورما  اونقدر مشکلات زیاد دارت چه از لحاظ شخصیتی تربیتی مالی و... که واقعن خانوم بدبخت داره تو زندگی له میشه واز اعماق قلبش افسرده است ،  حالا یه خانم افسرده بی پول چطور سیاست بازی کنه و آرا یش گاه و باشگاه وغیره بره

ببخشیدا  ولی سیاست مال وقت یه که  مرد شما حداقل پنجاه درصد آدم باشه والبته خانواده اش هم همینطور حالا  اگه ظرف اینطور باشه که از اونجایی که خانوم ها به زندگی مشترک وابسته اند خود به خود زندگی سر پاست ولی امان ازاینکه مردا همون پنجاه درصد هم نیستن اونوقت اون خانوم با جیب خالی ودر شرایط تحقیر شده چطور سیاست به خرج بده  که تازه اون مرد نفهم خوش بحالش هم بشه شما تصور کن در اتوبان به نام زندگی مرده و خانواده اش مثل دیوانه ها رانندگی کنن و اونوقت همه به زنه بگن تو جوری رفتار کن و رانندگی کن تا تصادف نشه اسم اینم بزار سیاست زنانه،اینها همش گول زدنه زن بیچاره است،تو خوب باش تا اون از تو یا دبگیره!!!! مگه ما زنها دل نداریم یا چند بار به دنیا میاییم، چرا وازه ای بنام سیاست مردانه نیست ،چون مردا میگن من همینم که هستم،بخاطر همینه که من مردان خوب ایرانی رو تحسین میکنم چون درجایی که هیچکس اونا رو وادار به سیاست و خوب بودن نمیکنه خودشون خوبن،اما همه ما زنها ر  و با انواع و اقسام عنوانها وادار به گذشت و سیاست و خوب بودن میکنن!!!!!!!!!!!!!!!

زندگی زناشویی: همسرتون دشمن شما نیست زندگی هم میدان جنگ و رقابت نیست برنده و بازنده هم نداریم همدل ...

سلام منم یه مشکلی دارم نمیدونم چجوری حلش کنم راهنماییم میکنید؟

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
ببخشیدا ولی من اصلن سر در نمیارم ،چطور هر جا بحث از سیاست تو زندگی مشترک هست ،همه یک سری باید و نبای ...

هیچ وقت یه رابطه خوب یه طرفه نیست، اینجا مخاطب من خانوماست،فکر نمیکنم آقایی تو سایت بخوان چنین چیزایی بخونن وگرنه آقایونم باید راه و روش هایی برا زندگی داشته باشن

سلام قبلا چالش متاهلین و مجردین رو در دوتاپیک در سایت داشتیم

از شنبه هفته اینده این چالش رو در تلگرام خواهیم داشت اگر میخواین خودتون و دوستانتون رو به این چالش دعوت کنید

گروه واتساپم نداریم فقط تلگرام هست

این لینک دوتا تاپیک هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3939368/چالش-روابط-عاشقانه-برای-متاهلین

اینم تاپیک مجردین

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3907418&slug=چالش-مجردین-برای-ازدواج&postId=166204004

اینم لینک کانال تلگرام که لینک گروه رو داخلش میذارم

@chalesh_khoshbakhti

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍