2777
2789
عنوان

دلخوشی تون...

167 بازدید | 28 پست

بیاین بگین دلخوشیتون چیه شاید ما هم ایده گرفتیم و وقتی از دلخوشیمون خسته شدیم جایگزین کردیم  

البته غیر از سلامتی و خانواده و این کلیشه ای ها  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیم 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

کاپوچینو

نقاشی رنگ روغن

دورهمی با خواهرزاده و برادرزاده هام

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

خاستم بگم هیچی....الان پام درد می‌کنه.پسر ۳سالم اومد ماساژش داد...گفت ماما خوبه؟ گفتم آره خوب شد

فقط پسرم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
دخترم.اینم بگم امید دارم کرونا بره و دوباره مثل قبل شبم 😐😐

وااااای خیلی سخته این واقعا حالمو بد کرده

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید