2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

252 بازدید | 29 پست

من یک دوستی دارم متاهل و کاملا سنتی ده سال پیش ازدواج کرده یه بچه هم داره شوهرشم خیلی خوبه اما این عاشقش نبوده و نیست. دوستش داره فقط. دوستم خیلی بلند پروازه و خیلی ارزوها داشته الانم که بزرگتر شده کلا معیاراش تغییر کرده و اخساس زندانی بودن داره تو زندگیش هی هم رو اینو اون کراش میزنه عاشق این ادمو اون ادم میشه( تو دل خودش به کسی نمیگه!) البته با من صمیمیه. حالا دارن میرن واسه همیشه کانادا. ولی این بازم ناراحته میخواد میگه میخواد جدا شه بره زندگی رو تجربه کنه! دنیا بگرده عاشق صد نفر بشه باز ول کنه بره! خلاصه همه چیو همه چیو تجربه کنه. نظرتون چیه

عاشق 100 نفر بشه😶

اون عشق نیست 

پس بچش چی؟گناه داره این وسط!حس مادری چی؟نداره؟؟؟

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من حق میدم بهش. هیچ تجربه ای نکرده تو زندگیش و هیچ کاری نکرده. البته خب خیلی ناراحت کننده اس ک ...

من خودم درکش میکنم چون خیلی دلم میخواست بازیگر بشم که شوهرم دادن.. خیلی استعداد داشتم. میخواستم برم هالیوود

به نظر من احساس خلاشو باید با چیزهای مناسب پر کنه، همه ما آدمها، مخصوصا زنها خالی هستیم، و دوست داریم خودمونو پر کنیم، حالا انتخاب با ماست که با چی پر بشیم؟؟، با عشق پر بشیم؟ یا با لجن؟؟

این دیگه دست خودمونه، بعدم دوستت باید خودش خودشو درک کنه، چون زود شوهرش دادندحس می‌کنه جوونی نکرده، بچگی نکرده، ولی باید بفهمه که این حسی که دلش میخواد تجربه کنه، کار دستش میده، بدبخت میشه، 

به نظرم بهش پیشنهاد کن به کارو حرفه ای که علاقه منده و استعداد داره ادامه بده، تا کمتر احساس پوچی کنه.

عشقشو به شوهر و بچش زیاد کنه، چون خودش بیشتر به این عشق ورزیدن نیاز داره، تا شوهرشو بچش....

...