2777
2789
عنوان

چیکار باید بکنم؟

89 بازدید | 3 پست

حس میکنم همش توی کارامون گره میفته. خونه ساختنمون پیش نمیره

ماشین نشد بخریم

ضامن برا واممون جور نمیشه

شوهرم داره صبح تا شب کار میکنه ولی حقشو درست نمیدن

خودم غیرانتفاعی درس میدم با حقوق خیییییلی کم

نمیدونم باید چیکار کنم درست بشه کارامون

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

پدر و مادرهاتو ازتون راضی هستند؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
پدر و مادرهاتو ازتون راضی هستند؟

والا تا جایی که میدونم کاری نکردم که ناراضی باشن

چند وقتی یه بار دست و پاشون میبوسم. هیچوقت کاری نکردم که باعث شرمندگیشون بشه. ولی نمیدونم چرا هرچی میدوم نمیرسم

فوق لیسانس گرفتم الکی. هیچ جا کار واسم پیدا نشد

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تا جایی که میدونم کاری نکردم که ناراضی باشن چند وقتی یه بار دست و پاشون میبوسم. هیچوقت کاری نک ...

عزیزم،خیلی خوب درکت میکنم.

گاهی اوقات ،این به جایی نرسیدن ها و گره ها برای اینه که ما به خودمون بیایم،و اهدافمون رو یک ریکاوری بکنیم.

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

شاید عنوانش زیاد به موضوع شما ربطی نداشته باشه ولی مفاهیم زیبا و بسیار کاربردیه،که خیلی در این مسیر کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂