2777
2789
عنوان

سلام ترخدا بیاین

175 بازدید | 45 پست

سلام

من باردارم احتمال سقط و زایمان زود رس دارم

الان نزدیک یک هفتس که ترشحات سفید رنگ دارم

دیروز یکم درد مثل درد پریودی داشتم

الان هم نزدیک یک ساعت بود دلپیچه و درد شدید دور ناف داشتم تا اینکه دارو معده ک دکتر برام نوشته بود خوردم

یذره دردم بهتر شد ولی همچنان درد داشتم تا اینکه ببخشید مدفوعم شل شد و رفتم دستشویی حالم بهتر شد

الان هم بچم خیلی تکون میخوره نزدیک ۱۵ تا ضربه زد تو ربع ساعت

خیلی نگرانم

به نظرتون دور از جون نشانه زایمان زودرس یا سقط هست؟؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باوجود احتمال زایمان زودرس دکترت بهت امپول نداده یا سرکلاژت نکرده عزیزم

ن نمیشد سرکلاژ بشم چون خونریزی داشتم

ولی آمپول دارم پرلوتون میزنم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
سلام عزیزم منم زایمانم زودرس بود ولی اینجوری نشدم صبح برو سونو استرس وارد نکن به خودت تکون خوردن زیا ...

شهرمون ی خراب شدست ک سونو نداره

ن نمیشد سرکلاژ بشم چون خونریزی داشتم ولی آمپول دارم پرلوتون میزنم

پس نگران نباش عزیزم ان شاءالله چیزی نیس بهترین کار اینه فردا حتمن به دکترت بگی حالت های امشبت رو.اسی توئم امپولارو هفته یدونه میزنی؟طول سرویکست کمه امپول میزنی

خدایا شکرت
سلام عزیزم منم زایمانم زودرس بود ولی اینجوری نشدم صبح برو سونو استرس وارد نکن به خودت تکون خوردن زیا ...

مامانم خیلی ترسبده من بدتر همه بیداریم

بچه ها یه سوال کیا کورتاژ میکنن منظورم چه افرادی میتونن کورتاژ کنن؟؟؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
پس نگران نباش عزیزم ان شاءالله چیزی نیس بهترین کار اینه فردا حتمن به دکترت بگی حالت های امشبت رو.اسی ...

نه رحمم دوشاخست که امپول میزنم

دکتر لعنتیم تا شنبه جواب نمیده

خودم ی شهرم دکتر یه شهر

سونو هم تو شهرمون نیس

میتونم بپرسم چند ماهته؟

نمیدونم بخدا ۲۶ هفته و دو روز میشه چند ماه یکی بهم بگه ترخدا

خب یعنی الان من تو هفت ماهم یا شش ماه؟

نه رحمم دوشاخست که امپول میزنم دکتر لعنتیم تا شنبه جواب نمیده خودم ی شهرم دکتر یه شهر سونو هم تو ...

عزیزم فقط. توکل کن به خدا.تودلیت رو بسپر به خدا تا دلت اروم بگیره

خدایا شکرت