2821
2789
عنوان

فولیکول ۳۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 26 پست
من بای فولیکول ۲۵دوقلو باردار شدم اما متاسفانه یکیشون هفته۱۲رشدش متوقف شد دکتر من گفت فولیکول ۲۵خوب ...

من به اون دکترم که مثلا بهترینه اینجا گفتم بنویسه ننوشت گفت با پری دفع میشه .گفت این ماه امپول میده .۱ فولیکوله ۲۵ داشتی؟؟؟؟

خدایا شُکرت❤🧿
من بای فولیکول ۲۵دوقلو باردار شدم اما متاسفانه یکیشون هفته۱۲رشدش متوقف شد دکتر من گفت فولیکول ۲۵خوب ...

یعنی بدونه امپول ازاد نمیشه ؟چون من اقدام داشتم این ماه 🤔

خدایا شُکرت❤🧿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من به اون دکترم که مثلا بهترینه اینجا گفتم بنویسه ننوشت گفت با پری دفع میشه .گفت این ماه امپول میده ...

اره ی فولیکول ۲۵سمت چپ داشتم

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
یعنی بدونه امپول ازاد نمیشه ؟چون من اقدام داشتم این ماه 🤔

چون سایزشون بزرگه احتمال آزادسازی هست اما اگر آمپول بزنی مطمئن تره

ان شاءالله همین ماه بارداری میشی عزیزم نگران نباش

دیگه اخراس

ان شاءالله که این ماه باردار میشی

اگر خدانکرده نشدی ماه بعد روز۱۳سونو دادی همون روز آمپول بزن و ی روز درمیون برو اقدام

ان شاءالله که این ماه باردار میشی اگر خدانکرده نشدی ماه بعد روز۱۳سونو دادی همون روز آمپول بزن و ی ر ...

واقعا مرسی .فقط اگر دکتر امپول ندار باز چیکار کنم برم ازاد بیرون بخرم میدن؟؟

خدایا شُکرت❤🧿
واقعا مرسی .فقط اگر دکتر امپول ندار باز چیکار کنم برم ازاد بیرون بخرم میدن؟؟

نمیدونم بیرون آزاد بفروشن یا نه...اما به دکترت بگو حداقل آمپول بده خدانکرده کیست نشه باز دارو مصرف کنم تا کیستم از بین بره

نمیدونم بیرون آزاد بفروشن یا نه...اما به دکترت بگو حداقل آمپول بده خدانکرده کیست نشه باز دارو مصرف ک ...

واقعا با اون پرونده خوبی که این دکت داره نمیدونم چرا اینکارو نکرد با اینکه بهش گفتم گفت همراه پری دفع میشه .اخه با چه اطمینانی این حرف و زد نمیدونم

خدایا شُکرت❤🧿
واقعا با اون پرونده خوبی که این دکت داره نمیدونم چرا اینکارو نکرد با اینکه بهش گفتم گفت همراه پری دف ...

دکترمنم گفت دفع میشه اما خودم اصرار کردم و گفتم برام امپول بنویسین که خدانکرده کیست نشه و دوباره باید چندماه اقدام نکنم تا کیست از بین بره