2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتها شوخی من انقد ویار داشتم حتی اب هم نمی خوردم روز چند بار بالا می اوردم تا۱۷ هفته ۱۱ کیلو کم کردم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وای من هفته پنجم تموم شده اصلا نمیتونم غدا بخورم اشتها ندارم حالت تهوع ندارم ها. فقط بی اشتهام شوهرمم رفته کل یخچالو ریخته میوه میگه همه اینا را باید بخوری. منم فقط میوه میخورم مثلا امشب با چه زحمتی ماهی پختم  لب نزدم فقط شوهرم خورد و پسرم من فقط میوه خوردم

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

وای من هفته پنجم تموم شده اصلا نمیتونم غدا بخورم اشتها ندارم حالت تهوع ندارم ها. فقط بی اشتهام شوهرم ...

عزیزم منم امروز ۵ هفته ام تموم شده و همین حالت شما رو دارم نمیدونم چرا.سر پسرم خیلی اشتهام زیاد بود!

من کمی اشتها دارم ولی هیچی دوست ندارم بخورم بعضی موقع ها چیزی دوست دارم منظورم غذاس

منم مثلا کلی با عشق غدا میپزم بعد میام بخورم میل ندارم میترسم رشد جنین مختل بشه 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

دوستان توروخدا ی سوال من تو اقدامم اب هویج خوردم ی لیوان خیلی بده 

عشق من حامله بودم قبل موعدم عسل وسیاهدونه قاووت که شدید گرمی ان خوردم هیچیم نشد استرس نداشته باش 

❤❤