2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا برات حفظش کنه نی نی تو. ان شاالله سالم و خوشگل بغل بگیریش

بحق امام حسین که به این زودی بارداربشی من چله زیارت عاشواراگرفتم به امام حسین قسم به چله نرسیدحامله شدم واست دعامیکنم عزیزدلم 

بحق امام حسین که به این زودی بارداربشی من چله زیارت عاشواراگرفتم به امام حسین قسم به چله نرسیدحامله ...

خیلی دعا کن برام. الان با شوهرم دچار طلاق عاطفی شدیم بخاطر بچه دار نشدنم کلا از من و از زندگی بدش میاد😔😔😔😔

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
بحق امام حسین که به این زودی بارداربشی من چله زیارت عاشواراگرفتم به امام حسین قسم به چله نرسیدحامله ...

من چله های زیادی برداشتم اما نشده، تو برام دعا کن‌شاید خدا ب نفس تو بهم بده😔😔

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
من چله های زیادی برداشتم اما نشده، تو برام دعا کن‌شاید خدا ب نفس تو بهم بده😔😔

بخدا قسم الان دارم زیارت عاشوراگوش میدم از امام حسین میخام دامنت سبزشه به زودی زود 

بخدا قسم الان دارم زیارت عاشوراگوش میدم از امام حسین میخام دامنت سبزشه به زودی زود 

ان شاالله هرچقدر برای من دعا میکنی خدا چندبرابر خیر و خوبی ب خودت و نی نیت برگردونه،ممنونم

واسه منم دعا کن جواب آزمایش فردام مثبت باشه😔

من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼