2821
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
حالا چرا فقط دهه شصتیا؟🤔🤔🤔اینجا هم به ما باید بخندین؟آخه چقدر ظلم و ستم به ما🤕🤕دهه هشتادیا بیان ...

دهه هشتاد مگه چی دارن اخه؟ سوتیشون اینه که ای وای اومدم ناخنم مانیکور کنم کنارش کنده شد ، قاه قاه قاه 

وای موهامو اومدم یه ور بریزم فرق وسط شد قاه قاه قاه 

اخه خیلی بی مزه ان و خنده هاشون فقط شده چیزای +۱۸

.

@delaram2000 

ننه جان تعليق شدی؟😄😄😄فقط لایک میکنی😁😁😁

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوتی اینکه من ۳۰ سالگی نمیتونستم با دختر حرف بزنم همش بهم میگفتن گناهه

اون سوتی نبود ..رابطه های امروزی سوتیه

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
دهه هشتاد مگه چی دارن اخه؟ سوتیشون اینه که ای وای اومدم ناخنم مانیکور کنم کنارش کنده شد ، قاه قاه قا ...

خدای من😅😅😅😅😅

انصافا ما خاطرات زبادی داریماااا🤔🤔🤔

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

دوقلوهای افسانه ای. پسر شجاع. نیلو و فلندی. کوزت. فوتبالیستا. پسر کوهستان .بچه های کوه های آلپ دوتا خرسه بودن یکی سیاه یکی سفید. بازم بگم از کارتون های مورد علاقمون یا نه یادش بخیر.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

خنده دار ترین دهه شصتی ها اپل مانتو هاشونه ، مقنعه هایی که بالاش عین نوک عقاب تیزه 😅

وای یادته😂😂😂😂 مقنعه چونه دار هم بودن لامصبا

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

سوتی اینکه من ۳۰ سالگی نمیتونستم با دختر حرف بزنم همش بهم میگفتن گناهه

این سونی نیست حجب و حیا داشتیم به خدا الان دختره کلاس هفتمی با برادر همسرم دوست شد و اخرم مجبور شد بگیردش.این چه وضع حجب و حیاست اخه . 

وای خوشا بحالتون  پس از دکلره راحتین🤣

دقیقا😎😎😎تا حالا بلوند نکردم.منتظرم گذر زمان کار خودشو کنه.فعلا تو مرحله ی رنگ مسی هستم😍😁😁😁