2789
عنوان

شوهرم

170 بازدید | 12 پست

امروز خواهر شوهرم از لجم گفت دسپختت افتضاح داداشم بدبخته منم تا اومدم حرفی بزنم شوهرم زود بهش گفت مهم نظر منه و نظر تو اصلا مهم نیست منم عاشق دستپخت زنم و عاشق خودش هم هستم تو برو دستپخت خودت درست کن که من هیچوقت از دستت چیزی نمیخوردم ولی الان فقط غذای زنم به دلم میچسبه.......یعنی حال کردم که جوابش اینجوری داد

به افتخار شوهرت یه دقیقه سکوت

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ ضایعش کرده.دیگه هیچوقت بهت چیزی نمیگه.حالا تو خوبه خواهرشوهرت گفته ‌من هر وقت برم جایی عمه اونجا باشه یا بیاد خونمون بریم خونشون مغز شوهرنو شست و شو میده میگه دست پخت خانمت چندشه😂😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

وییی مگ از این مردا هست هنوز😲🤭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍