2821
2789
عنوان

کار در منزل

136 بازدید | 11 پست

دنبال تیم حرفه ای برای فروش محصولات پوستی و آرایشی هستم

بدون نیاز به سرمایه و پیش زمینه

16 تا 40 درصد سود فروش محصولات هست و 3 درصد هم پورسانت فروش ماهیانه واریز میشه به حسابتون. 

دوره مشاوره پوستی هم رایگان انجام میشه . 

سقف فروش نداره 

از دوستان کسی تمایل به همکاری داره

چجوری هست . و محصولاتتون برای کدوم شرکته

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی‌ ما باید چکار کنیم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
یعنی‌ ما باید چکار کنیم

شما 3 جلسه آموزش رایگان تو واتساپ توسزگط لیدرهای مجموعه می‌بینید و عضو مجموعه میشید، و با کد کاربری خودتون ثبت سفارش بر ای مشتری انجام میدید🥰

شما 3 جلسه آموزش رایگان تو واتساپ توسزگط لیدرهای مجموعه می‌بینید و عضو مجموعه میشید، و با کد کاربری ...

مشتری ها رو هم‌ باید خودمون‌ پیدا کنیم؟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مشتری ها رو هم‌ باید خودمون‌ پیدا کنیم؟

بله، روش جذب مشتری رو خودمون بهتون آموزش میدیم، شما با گذروندن جلسات خوتون مشاور پوست و مو خواهید شد و به راحتی با مشتری ارتباط بر قرار میکنید

بیشتر توضیخ میدید

فروش مستقیم محصولات پوست و مو هست

سود فروش 16 تا 40 درصد تا 58 درصد هست 

بعد از عضویت، ثبت و خرید محصولات به عهده خوتون میشه و وجه رو از مشتری خوتون دریافت می‌کند و بعد از ثبت شرکت براتون ارسال میکنه 

من خودم این ماه چون مسافرت بودم، فقط 1 تومن ثبت خرید کردم، 350 تومن سود کردم،. 140 تومنم پورسانت گرفتم 

یعنی نصف به نصف سود کردم

نتورک ؟؟؟؟؟

بله 

ولی نه با ذهنیت بد که از دیگران شنیدید

خودم با حساسیت تمام انتخاب کردم و الان خداروشکر میکنم تونستم هم کنار بچم باشم هم درآمد داشته باشم 

بدون بالاسری و ریس