سیسی72 مدیر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3820 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست حس رضا بهم چیه :-| تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند 1399/07/02 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13490 میشه از نی نی ت بخوای برای من ازخدابخواد که حاجتموبگیرم؟ مرسی🌹😘 ان شالله عزیزم خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه من خودم انتظار کشیدم برای همین همیشه برای منتظرا دعا میکنم😘 اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
قمرخانوم_پنجه_طلا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5824 ما نگفتیم همشون بعدشم مگه قراره هر پسری که با دختری آشنا شد عاشقش بشه یا باهاش ازدواج کنه شاید رضاها ... ن قرار نیست مگ من گفتم قراره؟آره به هرحال این عشقه ک ادمارو به سمت هم میکشونه وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید...............♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
simin78__ عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 413 ان شالله عزیزم خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه من خودم انتظار کشیدم برای همین همیشه برای منتظرا ... برا منم دعا کنید من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13490 برا منم دعا کنید حتما عزیزم اگه لایق باشمان شالله خدا بهت یه نی نی خوشگل بده به زودی اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
_vahi10_ عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2357 ان شالله عزیزم خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه من خودم انتظار کشیدم برای همین همیشه برای منتظرا ... عزیزم حاجتم بچه نیست فعلا... فقط درهمین حدمیگم که ازهرطرف درارو انگار به روم بستن دارم باگریه مینویسم اینارو... شاید ازش بخوای وبرام دعاکنه بشه اون بخدانزدیکتره. مرسی الهی خیرببینی ودلت شاد بشه🌹 اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا
simin78__ عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 413 حتما عزیزم اگه لایق باشم ان شالله خدا بهت یه نی نی خوشگل بده به زودی انشاءلله😓😓 من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13490 عزیزم حاجتم بچه نیست فعلا... فقط درهمین حدمیگم که ازهرطرف درارو انگار به روم بستن دارم باگریه مینویس ... چشم حتما ببخشبد من فک کردم واسه نی میگیان شالله هر چی از خدا میخای بهت بده اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13490 انشاءلله😓😓 چن وقته اقدامی؟؟ اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
simin78__ عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 413 چن وقته اقدامی؟؟ ۶ماه من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13490 ۶ماه ان شالله که زودی همین ماه نی نی دار بشیولی عزیزم صبر داشته باش تا یه سال که طبیعیه من بعد ۲ سال باردار شدم بدون مشکلچله سوره حشر حاجتمو داد اگه دوست داشتی بخون تا ۴۱ روز روزی یه بار قبل غروب آفتاب اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
simin78__ عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 413 ان شالله که زودی همین ماه نی نی دار بشی ولی عزیزم صبر داشته باش تا یه سال که طبیعیه من بعد ۲ سال با ... انشاءلله عزیزممچکرم من لایق بهترینام،پیش بسوی یهترین ها🦋🌼
_vahi10_ عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2357 چشم حتما ببخشبد من فک کردم واسه نی میگی ان شالله هر چی از خدا میخای بهت بده چشمت بی بلا عزیزم مرسی گلم لطف کردی انشالله اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا