2777
2789
میشه از نی نی ت بخوای برای من ازخدابخواد که حاجتموبگیرم؟ مرسی🌹😘

ان شالله عزیزم خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه من خودم انتظار کشیدم برای همین همیشه برای منتظرا دعا میکنم😘

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
ما نگفتیم همشون بعدشم مگه قراره هر پسری که با دختری آشنا شد عاشقش بشه یا باهاش ازدواج کنه شاید رضاها ...

ن قرار نیست مگ من گفتم قراره؟

آره به هرحال این عشقه ک ادمارو به سمت هم میکشونه

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ان شالله عزیزم خدا دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه من خودم انتظار کشیدم برای همین همیشه برای منتظرا ...

عزیزم حاجتم بچه نیست فعلا... فقط درهمین حدمیگم که ازهرطرف درارو انگار به روم بستن دارم باگریه مینویسم اینارو... شاید ازش بخوای وبرام دعاکنه بشه اون بخدانزدیکتره. مرسی الهی خیرببینی ودلت شاد بشه🌹

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
عزیزم حاجتم بچه نیست فعلا... فقط درهمین حدمیگم که ازهرطرف درارو انگار به روم بستن دارم باگریه مینویس ...

چشم حتما ببخشبد من فک کردم واسه نی میگی

ان شالله هر چی از خدا میخای بهت بده

۶ماه

ان شالله که زودی همین ماه نی نی دار بشی

ولی عزیزم صبر داشته باش تا یه سال که طبیعیه من بعد ۲ سال باردار شدم بدون مشکل

چله سوره حشر حاجتمو داد اگه دوست داشتی بخون تا ۴۱ روز روزی یه بار قبل غروب آفتاب

چشم حتما ببخشبد من فک کردم واسه نی میگی ان شالله هر چی از خدا میخای بهت بده

چشمت بی بلا عزیزم مرسی گلم لطف کردی انشالله

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا