2821
2789
عنوان

کدومش بهتره؟

124 بازدید | 13 پست

من یه مدت دانشجو بودم اما به خاطر یه سری از مسائل درسمو ادامه ندادم و الان دو سال گذشته 

برای آیندم الان دارم به دو چیز فکر می کنم یکی این که باز برم سراغ درس و دوم این که یه حرفه رو به طور تخصصی یاد بگیرم که خودم دوست دارم خیاطی باشه یا آرایشگری

نظر شما چیه؟

کدوم بهتره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرایشگری

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

عزیزکم اگه بخوای درس بخونی چی میخونی؟

درس خوندنت چه فوایدی داره؟

یاد گرفتن مهارت چه فوایدی داره؟

کدوم بیشتر پول بهت میده؟

کدومو بیشتر دوست داری؟

جواب این سوالارو بده برای خودت 

بعد سبک سنگین کن ببین کدوم میچربه 

گزینه دومت...منم عینننن توام..بااینک درسخون بودم و رشتم معلمی سر مسائلی نشد ادامه بدم..

حرفه من اینه ک فوق العاده نقاشی طراحی خطاطی استعداد دارم .کلا کارای دستی. ازهمه چی سردرمیارم.

اما برا جدی گرفتن قضیه نمیدونم از کجا شروع کنم

رشته ات چی بود

رشتم رو دوست نداشتم و بازارکار چندان جالبی هم نداشت به اصرار خانواده انتخابش کردم و بعد نتونستم ادامه اش بدم 

اگر بخوام درسم رو ادامه بدم دوباره کنکور میدم

عزیزکم اگه بخوای درس بخونی چی میخونی؟ درس خوندنت چه فوایدی داره؟ یاد گرفتن مهارت چه فوایدی داره؟ ...

خودم فکر می کنم یاد گرفتن مهارت بهتره چون تو زندگی خودم به درد می خوره درکنار اون می تونه درآمد داشته باشه برام

درس هم خیلی خوبه من عاشق درس خوندن هستم و همیشه درسم خوب بوده اما دیگه چیزی تا پایان مجردیم نمونده نمیدونم وقتی درگیر زندگی بشم می تونم خوب از پسش بر بیام یا نه 

گزینه دومت...منم عینننن توام..بااینک درسخون بودم و رشتم معلمی سر مسائلی نشد ادامه بدم.. حرفه من این ...

رشته خیلی خوبی داشتی

درکت می کنم

اگه تو این حرفه مهارت داری خوبه که همین رو به طور تخصصی ادامه بدی تا مدرک بگیری 

اگر شرایط درس خوندن رو داری اونم خوبه

خودت دلت با کدومشونه؟

رشته خیلی خوبی داشتی درکت می کنم اگه تو این حرفه مهارت داری خوبه که همین رو به طور تخصصی ادامه بدی ...

هردو..منو پدرم باعث پیشرفتم شده..همیشم خانوادها حامی نیستن.

اونای ک منو خوب شناختن میگن عین جزیره کشف نشده ای..

اینققققققققدر ناراحت میشم موقع دیدن کسای ک خانواده پشتشن.

یا کسای ک هیچی بلد نیستن و و و.اما خانواده میخواد ی چیزخوب دربیاره ازش.

بعد مال....

مادرمم بدتر از پدرم درکل اینا ب بچهاشون بال پر نمیدن

فکرشون اینه فقط شوهربدنم خلاص شن

درس عبرتی بزرگی گرفتم

اگ اینجا مادریدو یابزرگتری محسوب میشید

خواهشا نکنیدازاینکارا

میشه عین من و هیچوقت یادش نمیره بالش قیچی شد

هردو..منو پدرم باعث پیشرفتم شده..همیشم خانوادها حامی نیستن. اونای ک منو خوب شناختن میگن عین جزیره ک ...

چقدر حیف 

منم خانوادم ازم حمایت نکردن این یکی از دلایلی بود که درسم نیمه کاره موند

اگه به هر دو علاقه داری ببین کدوم برات راحت تره همون رو انجام بده منم به احتمال زیاد میرم دنبال یه حرفه و کامل یادش می گیرم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز