2777
2789
عنوان

کدوم رنگ؟

211 بازدید | 31 پست

سفید یا نقره ای

تعداد رای : 23
نظرسنجی
سفید
10
43%
نقره ای
13
56%
  در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسع چی خب😐

😁برای خرید لباسشویی و یخچال و ظرفشویی 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

تاپیک منم بیاید نظر بدید مرسی اه https://www.ninisite.com/discussion/topic/5100305/بخدا-اینبارم-نیاید-جواب-بدیدا-با-همتون-قهر-میکنم-دیگه-تو-تاپیکهاتونم-شرکت-نمیکنم

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩

من جهیزیمو سفید برداشتم چون وقتی تو مغازه ها سفید نقره نقره ای کنار هم بود سفید خوشگل تر بود

تازه قلتی وسایل سفید ی طوسی نازم هست که خیلی بهم میان😍

اما قاطی نقره ای سیاهه😕

این دیگه چه جورشه؟ واسه چی خب اینو بگو اول

خرید یخچال ظرفشویی و لباسشویی

من جهیزیمو سفید برداشتم چون وقتی تو مغازه ها سفید نقره نقره ای کنار هم بود سفید خوشگل تر بود تازه ق ...

اهوم