2789
عنوان

عدم تمیکن

456 بازدید | 33 پست

اینجا وکیل داریم؟؟سوال حقوقی دارم؟؟برادرم برای خانمش ک تو عقده میخواد عدم تمکین بگیره وکیلش بهش گفته بعد اینکه بازرس اومد وسایلارو رو چک کرد میتونی جمع کنی و به صاحبش بدی صاحب وسایلا هم منم میخوام ببینم ایا رن برادرم میتونه وسایل رو نده؟؟انکانش هست؟؟البته ما میدونیم ک اون نمیاد زندگی کنه ماهم برای این عدم تمکین گرفته ایم ک دختره بعدا تقاضای نفقه نتونه بکنه چون زیر یه سقف نیستن و طلاق هم نمیخواد برای همین وسیله نخریدیم و وسایلای نو منو بردن چیدن تو خونه برادرم ک بازرس بیاد نگاه کنه حالا دختره اگر بیاد ک احتمال ۹۰درصد نمیاد میتونه وسیله های منو دیگه پس نده؟؟عکس و فیلم گرفته میشه از وسایلا؟؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
نه نمیتونه وسایل رو اون نخریده که حالا بخواد صاحبش بشه

عه پس خیالم راحت باشه اخه تقریبا اکثر جهزیمو بردن حتی مبلامو البته مبلامو تازه عوض کرده بودم و نو بودن بقیه وسایلامو از جمله برقی هام همه اک بند بودن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وسایل که مال دختره است چرا داداشت برداره⁦☹️⁩⁦☹️⁩🙄

اخه دختره نیاورده وسایلا مال منه بردن چیدن ک بازرس بیاد نگاه کنه و حکم عدم تمیکن زن برادرمو صادر گنه و زن برادرم بعدا ادعای نفقه نکنه چون زن برادرم اصلا نمیخواد زندگی کنه و نمیاد زیر یک سقف وگرنه داداشم حاضر بود بره جهزیه بخره با اینکه رسممون نیس جهزیه پسر بده 

خوب اونا نامزدن عدم تمکین واسه چیه

نامزد نیستن عقد رسمی ان ولی خب زیر یه سقف نبودن برادرم به وکیل گفته خانمش دختر نیس چون وکیل گفته اگر باکره باشه نمیتونی عدم تمکین بگیری

یه لحظه فک کن دختره بیاد 😂😂

ماهم دوس نداریم بیاد خداییش این کارا هم فقط بخاطر اینه ک بعدا ادعای نفقه نکنه 

اگه بیاد که نمیتونی وسایل خونه رو خالی کنی

اخه وکیل گفته میتونی وسایل رو خالی کنی و اگر اون رفت اعتراض کرد و شکایت کرد بگی بدهی داشتم وسایل رو فروختم در این صورت اون دیگه نمیتونه شاکی باشه حالا میخواستم مطمئن بشم حرف وکیل برادرم درسته یانه شما وکیلید؟؟

اخه وکیل گفته میتونی وسایل رو خالی کنی و اگر اون رفت اعتراض کرد و شکایت کرد بگی بدهی داشتم وسایل رو ...

چرا نمیتونه شاکی باشه الان شوهر من وسایل خونه رو بفروشه به هر دلیلی من میتونم ازش شگایت کنم و بگم کلاه برداری کرده و زندگیم تامین نمیکنه لوازم ضروری زندگی ندارم پس میتونه بره خونه پدرش و مفقه ام بگیره در هر زمانی مرد باید وسایل اسایش زن رو فراهم کنه فکرشو بکن عروستون به علت کلاه برداری ازتون شکایت میکنه نفقه اشم میتومه بشینه تو خونش و بگیره حتی مهریه و اجرت المثلش

چرا نمیتونه شاکی باشه الان شوهر من وسایل خونه رو بفروشه به هر دلیلی من میتونم ازش شگایت کنم و بگم کل ...

اون قضیش فرق میکنه اخه چون برادرم نمیخاد خونه رو کامل تلخیه کنه مثلا الان وسیله هایی زو برده ک اصلا  لازمه ی شروع یک زندگی نیس و خیلی اضافیه مثلا غذاساز و سرخ کن و این چیزا در صورتی ک دادگاه میگه فقط وسایل اولیه زندگی ک بتونی یه زندگیو شروع کنی حالا برادرم میخواد وسایلی ک از من گرفته ک همین چیزهای غیر ضروریه بیاره پس بده و چیزهایی ک خودش خریده مثل لباسشویی و تی ویی یخچال کمد گاز و چن تا قابلمه و لوازم اشپزخونه رو ک خودش گزفته نگه داره از خونه من بیشتر وسایلای رو برده ک بیشتر جنبه ی زیبایی و پر نشون دادن داره بیشتر برقی و مبل و چن تیکه تزیینی وکیل گفته اونا لازم نیس ک باشه و حرفش به حایی نمیرسه بخواد اعتراض کنه حالا میخواستم ببینم حرفش درسته یانه