2777
2789
عنوان

زایمان

110 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها الان کسایی که زایمان میکنن تو بیمارستان هاکلاکروناهس پس چجوریه؟خطرناک نیس من تواقدامم اگه باردارشم میترسم برای زایمان بااین وضع کسی اطلاع داره؟

با ترس رفتیم  اومدیم بیمارستان خصوصی بودم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر من...برای همه..قبل عمل ازمایش کرونا مینویسه..حتی امروز که اونجا بودم..دکتر میگفت اتاق عمل خانومای کرونایی رو با بقیه جدا کردن که مردم دچار بیماری نشن 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
دکتر من...برای همه..قبل عمل ازمایش کرونا مینویسه..حتی امروز که اونجا بودم..دکتر میگفت اتاق عمل خانوم ...

کدوم شهر؟؟واینکه تنهااتاق عمل نیس که خودبیمارستان چی؟؟  

کدوم شهر؟؟واینکه تنهااتاق عمل نیس که خودبیمارستان چی؟؟  

شمال هستم...بالاخره تا حد امکان اونا هم دارن رعایت میکنن که افراد سالم و بیمار قاطی نشن..مخصوصا خانومای باردار..ولی خوب به قول شما..ادم میترسه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
شمال هستم...بالاخره تا حد امکان اونا هم دارن رعایت میکنن که افراد سالم و بیمار قاطی نشن..مخصوصا خانو ...

اره واقعا اصلاادم میمونه بااین شرایط باردارشدن خوبه یابد ازطرفیم اخه تاکی باید بشینیم تاکروناتموم شه

کدوم شهری؟؟

شمالممم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
والا من راضیم چن برابرم بدم ولی میگن بااین اوضاع خصوصیم کرونابایدقبول کنه

قبل عمل ازکرونا میدی اتاق خصوصی بگیر

همه شمالللن😛

خخخخ اررره

نظرتان درسته باردارشدن،،؟

چیی بگم عزیزم اگه یکسالم بصبری بد نیس چن ساله ازدواج کردی چن سالته؟؟؟ 

چیی بگم عزیزم اگه یکسالم بصبری بد نیس چن ساله ازدواج کردی چن سالته؟؟؟ 

کلا۴ساله که ۲سالشونامزدبودم اما خب تقریبا ۳.۵ساله که رابطه دارم و الان دوماه تواقدامم وفعلانشده ۲۲