2777
2789
عنوان

شکایت از خدا

75 بازدید | 7 پست

بچه ها بیاید بگید که مشکلات تو زندگی شماهم بیداد میکنه😔یه وقتایی به خودم میگم خدا مگه ما بندش نیستیم پس چرا انقدر سختی و عذاب بهمون میده؟باید چیکار کنیم؟😔چرا نمیتونیم اسوده زندگی کنیم😔خیلی دلم گرفته خیلییییییییییی هیچ راهی هم ندارم😔

عزیز دلم مشکلات درحال حاضر برای همه ماست 

باید دعا کنیم باید بیشتر به خدا نزدیک شیم تا لطفش شامل حالمون بشه

ما خودمون از خدا فاصله گرفتیم 

و تصور میکنیم خدا بهمون نظر نمیکنه

ب این فک میکنم تواوج مشکلاتم ک اگ قراربود همه آسوده باشیم پس خیلی بی معنی بودواقعابهشت وجهنم وقیامت. واینکه خدابیشتردوسم داره میخادبیشترصداش کنم. اگ اونجوری بخایم فکر کنیم پس اماما مون ک اون همه سختی کشیدن یعنی خدانمیدیدتشون؟؟؟!!! ایناهمه امتحانه هرکس ب اندازه ظرفیتی ک خداد اون میبینه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم هم شکایت دارم هم شکر 

شکر به خاطر داده ها 

شکایت به خاطر نداده ها . 

به هر حال هر کس در زندگیش یه چیزایی داره که بابت خدارو شکر میکنه . یه چیزایی رک هم نداره بابش شکایت میکنه و ناراحته 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

دقیقا .مگه ما بندش نیستیم پس چجوری دلش میاد ببینه ما انقد عذاب میکشیم.خدایا روزای خوب من و دخترمم میاد یعنی؟؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

دقیقا .مگه ما بندش نیستیم پس چجوری دلش میاد ببینه ما انقد عذاب میکشیم.خدایا روزای خوب من و دخترمم می ...

الهی که بیاد عزیز تو دخترت از خوشحالی اشک شوق بریزید. واسه همه روزهای خوب ارزو میکنم

عزیزان درهرصورت  باید خداروشکر کنیم ،،برا سلامتی ک بهترین نعمته واقعا ،،،همه ماها تو این دوره مشگل داریم ،،ولی بازم خداروشکر سلامتی داریم  و جای شکر داره ،،انشالا همه چی درست میشه

الهی که بیاد عزیز تو دخترت از خوشحالی اشک شوق بریزید. واسه همه روزهای خوب ارزو میکنم

الهی امین 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه