2777
2789
اوهوم چیش عجیبه واقعا ؟     مگه لوبیا پلو یا کنسرو لوبیا نیست؟ هم توش حبوباته هم گوجه یا ...

نی نی سایته دیگه .اینجا همه چی براشون عجیبه .حتما غذاهای تکراری قرمه قیمه میخورن عجیبه براشون

🎉🎉🎉🎉

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوهوم چیش عجیبه واقعا ؟     مگه لوبیا پلو یا کنسرو لوبیا نیست؟ هم توش حبوباته هم گوجه یا ...

😂😂

اره ما فقط لوبیا پولو وماکارونیم با گوجه یا ربه

عدس پلومون،پیازداغو گوشتو ادویه کشمش خوب تفت میدیم بعد عدسم از قبل پخته توی فریزه.

برنجو ابکش میکنیم بعد عدسو موادو قاتی میکنیم دم میندازیم.

گاهی خرمام میزاریم وسطبرنجا که دم بکشه

برا همین مال شما عجیب بود برام😁😁

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نی نی سایته دیگه .اینجا همه چی براشون عجیبه .حتما غذاهای تکراری قرمه قیمه میخورن عجیبه براشون

نه اتفاقا زیاد قرمه دوست ندارم.

روش پختش برام عجیب بود 

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😂😂 اره ما فقط لوبیا پولو وماکارونیم با گوجه یا ربه عدس پلومون،پیازداغو گوشتو ادویه کشمش خوب تفت ...

اره عدس پلو هم اینجوری درست میکنیم اینم دوست داشتی امتحان کن خیلیییییی خوشمزه میشه     

به طرز بی رحمانه ای رک و صادقم باهات پس جنبه داشته باش سیسی 😙😉

والا

به طرز بی رحمانه ای رک و صادقم باهات پس جنبه داشته باش سیسی 😙😉