2777
2789
عنوان

تماس گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
اره خیلی سخته من ن خونه دارم ن وسایل زندگی😔😔😔 اواره ام💔 همدانم عزیزم

ای وااای ، خیلی ناراحت شدم ، اگه تهران زندگی میکردید میتونستم جهت کار جایی معرفی کنم ، شهر خودتون مطمئنا کار پیدا میشه شوهرتون باید پیگیر کار  باشه چون با این شرایط ک شما دارید زندگی میکنید واقعا سخته .

ای وااای ، خیلی ناراحت شدم ، اگه تهران زندگی میکردید میتونستم جهت کار جایی معرفی کنم ، شهر خودتون مط ...

😿

خدا ایشالا بهمه کمک کنه

الان دارم تو یکی از اتاقای مادرشوهرم زندگی میکنم ب اجبار

حالا کاری ب اخلاقای بدش ندارم اصلا☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😿 خدا ایشالا بهمه کمک کنه الان دارم تو یکی از اتاقای مادرشوهرم زندگی میکنم ب اجبار حالا کاری ب ا ...

با چه سختی داری زندگی میکنی و از روی اجبار داری تحمل میکنی ولی ای کاش  زمانی سر خونه زندگیت میرفتی ک شوهرت کار داشت و ی جای مستقل تهیه میکرد ، اخه تا کی میخوای حسرت خیلی چیزها رو بخوری ک حق طبیعیته و توقع یا خواسته زیادی هم نیست ، به خانوادت بگو ک با شوهرت صحبت کنن یا ی کار بتونن براش جور کنن ، یا از خانواده خودت کمک مالی بگیر ک ی خونه مستقل زندگی کنی 

با چه سختی داری زندگی میکنی و از روی اجبار داری تحمل میکنی ولی ای کاش  زمانی سر خونه زندگیت میر ...

والا شوهرمم ن ک بیخیال باشه میره سر زمین مردم کار میکنه ولی کو پول

کشاورزی سال ب سال محصول میده ماهم باید گشنه بمونیم تا محصول برسه بفروشن شوهرم چیزی گیرش بیاد

ینی بخای اصلشو حساب ‌کنی همون بیکاریه چون همش جیبمون خالیه

ما قبلا همچی داشتیم ولی باختیم بدم باختیم

بدجورزمین خوردیم

همچی دست بدست هم داد تا ما اینجوری بشیم

الانم همش دلم پره غصس

اهنگای غمیگین گوش میدم

همیشه بغض دارمو چشام خیسه

دلم برا بچم میسوزه ی مادر بی انگیزه و ناامید داره 😔

با چه سختی داری زندگی میکنی و از روی اجبار داری تحمل میکنی ولی ای کاش  زمانی سر خونه زندگیت میر ...

تازه تو روستا هم هستیم

بدون امکانات

کوره دهاته...

مشکلی هم پیش بیاد باید صبر کنم تا اقا سرش خلوت بشه از حمالیای ک سر زمین مردم میکنه تا بریم شهر

ینی کاراش مهم تر از منو بچشه😭😭

ینی الان قشنگ دارم تو دهه ی ۴۰زندگی میکنم

دعام کن خاهر

یا هر ستامون باهم بمیریم یا اوضاع زندگیمون درست بشه🙏😭

تازه تو روستا هم هستیم بدون امکانات کوره دهاته... مشکلی هم پیش بیاد باید صبر کنم تا اقا سرش خلوت ...

شما ک تقصیر نداری  ، توی روستا کار دیگه ای جز کشاورزی نیس پس شوهرتون هم  مجبوره ک سر زمین مردم کار میکنه ، ناراحت نباش ولی حتما همسرتون ب فکر ی شغل توی شهر باشه  چون با این وضعیت مالی خیلی داری اذیت میشی ، مطمئنا میشه شرایط و سبک زندگیو با تلاش تغییر داد ،اشالله ک خدا کمک میکنه .

پناه برخدا..... ممنون دوستم ک وقت گذاشتی و حرف زدی باهام لطفا دعام کن🙏

حتما عزیزم ، اشالله ک درست میشه ،

ی نعمت بزرگ توی زندگیت داری و اون بچته ، سعی کن با خوشی های کوچیک هم ک شده خودتو شاد کنی ، زندگی بالا و پایین داره ، ب آینده امیدوار باش و همیشه از خدا بخواه ک کمکت کنه ، اشالله هر چی خیره پیش بیاد 🌹💐🦋