2777
2789
عنوان

تماس گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
ن بابا خاک برسر شوهرمه بدبختی

اخه چرا اینطوری میکنه ، شما هم مثل من رفتار کن بی تفاوت باش و سرسنگین تا درست شه.  نامزد منم همینطوره همه جا آنلاینه ولی ی تماس نمیگیره ، منم چن روزه ک بی توجهی میکنم بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرا اینطوری میکنه ، شما هم مثل من رفتار کن بی تفاوت باش و سرسنگین تا درست شه.  نامزد منم هم ...

چ بدونم چ مرگشه

ناجور بی توجهه بهم

بدجور

هزار بار حرف زدم بی فایده بوده

منم تصمیم گرفتم دیگه برام مهم نباشه

عنترخان😒

اره اما الان چن ماهه ک کمتر میبینیم نسبت ب قبل

بزار چن روز ازت بی خبر باشه خودش بعد تماس میگیره،  هر چی دم دست تر باشی بدتره،  واسه دیدن هم بزار خودش بگه ، ابراز دلتنگی نکن چون هر چی وابسته تر خودتو نشون بدی بدتره ، ی جور رفتار کن ک انگار بدون اون هم بهت خوش میگذره .

بزار چن روز ازت بی خبر باشه خودش بعد تماس میگیره،  هر چی دم دست تر باشی بدتره،  واسه دیدن ...

دقیقا همینطوره

الان اومدم خونه ی مامانم

تو۲هفته اصلن زنگشم نزدم

نگفتمم دلم تنگته

اصلا

حالا گیر داده ک پاشو بیا ک بیا

ولی واقعا دلم نیس برم 

دوس دارم بمونم

اما نمیخامم بحثم بشه

چون لج میکنه دفه ی بعدی نمیذاره بیام

دقیقا همینطوره الان اومدم خونه ی مامانم تو۲هفته اصلن زنگشم نزدم نگفتمم دلم تنگته اصلا حالا گیر ...

باهاش اصلا بحث نکن ، اگه بهت میگه بری خونه خودت برو ،نزار طولانی بشه و ب نبودنت عادت کنه . 

باهاش اصلا بحث نکن ، اگه بهت میگه بری خونه خودت برو ،نزار طولانی بشه و ب نبودنت عادت کنه . 

میخام برم

ولی اصلا دلم نیست بخدا

یکاریزگرده ک فقط بدیاشون الان میاد جلوی چشمم

بعدم خونه ی خودم نیس ب اجبار پیش مادرشوهرمم😔

میخام برم ولی اصلا دلم نیست بخدا یکاریزگرده ک فقط بدیاشون الان میاد جلوی چشمم بعدم خونه ی خودم نی ...

سعی کن شرایط زندگیتو تغییر بدی و اون مشکلاتی ک توی زندگیت هست رفع کنی وگرنه همون وضعیتی ک ازش ناراحتی ادامه داره ، از مادر شوهرت جدا شو و مستقل زندگی کنید .

سعی کن شرایط زندگیتو تغییر بدی و اون مشکلاتی ک توی زندگیت هست رفع کنی وگرنه همون وضعیتی ک ازش ناراحت ...

هربار باش حرف زدم نتیجه نداشت

گذاشت رفت اصلا گوش نکرد حرفامو

پولشو نداریم ک خونه بگیریم

هربار باش حرف زدم نتیجه نداشت گذاشت رفت اصلا گوش نکرد حرفامو پولشو نداریم ک خونه بگیریم

اینطوری ک خیلی سخته ، سعی کن خودت جایی شاغل شی برای خودت خیلی خوبه و ب شوهرت از نظر مالی وابسته نباشی  و اینکه از بزرگترا اینو اون ی مقدار قرض کنید و ی خونه کوچیک اجاره کنید

اینطوری ک خیلی سخته ، سعی کن خودت جایی شاغل شی برای خودت خیلی خوبه و ب شوهرت از نظر مالی وابسته نباش ...

اره خیلی سخته

متاسفانه سخت ترش اینه ک نمیتونم شاغل شم چون با بچه نمیشه ی ماهه زایمان کردم

کسی هم بهمون قرض نمیده

چون شوهرم کار نداره ک بتونه پس بده😔😔

بدجور ب بن بست خوردیم از لحاظ مالی

اره خیلی سخته متاسفانه سخت ترش اینه ک نمیتونم شاغل شم چون با بچه نمیشه ی ماهه زایمان کردم کسی هم ب ...

با این وضعیت تورم و فشار اقتصادی مطمئنا خیلی سخته ک همسرتون کار نداره و مجبورید از خیلی چیزها ک دلت میخواد چشم پوشی کنی و نخری ، واقعا مشکله ، همسرتون باید دنبال کار بگرده ، زندگی خرج داره ، بچه هر چی بزرگتر بشه خرجش بیشتره ، کدوم شهر هستی عزیزم ؟؟