سلام ، نامزدم راه دور هست و ما همدیگرو اصلا از نزدیک نمی بینیم و واتساپ تصویری حرف میزنیم ، نامزدم بعضی وقتا میشه ک یک هفته هر شب پشت هم تماس میگیره، بعضی وقتام میشه 5 ، ۶ شب اصلا تماس نمیگیره و ی پیام کوچیک میده ، همیشه تماس گیرنده خودش هست ، ب نظرتون باید چجور رفتار کنم ، البته نمیخوام بهش چیزی بگم چون قبلا بهش گفتم و تاثیری نداشته .
اخه چرا اینطوری میکنه ، شما هم مثل من رفتار کن بی تفاوت باش و سرسنگین تا درست شه. نامزد منم همینطوره همه جا آنلاینه ولی ی تماس نمیگیره ، منم چن روزه ک بی توجهی میکنم بهش
بزار چن روز ازت بی خبر باشه خودش بعد تماس میگیره، هر چی دم دست تر باشی بدتره، واسه دیدن هم بزار خودش بگه ، ابراز دلتنگی نکن چون هر چی وابسته تر خودتو نشون بدی بدتره ، ی جور رفتار کن ک انگار بدون اون هم بهت خوش میگذره .
میخام برم ولی اصلا دلم نیست بخدا یکاریزگرده ک فقط بدیاشون الان میاد جلوی چشمم بعدم خونه ی خودم نی ...
سعی کن شرایط زندگیتو تغییر بدی و اون مشکلاتی ک توی زندگیت هست رفع کنی وگرنه همون وضعیتی ک ازش ناراحتی ادامه داره ، از مادر شوهرت جدا شو و مستقل زندگی کنید .
هربار باش حرف زدم نتیجه نداشت گذاشت رفت اصلا گوش نکرد حرفامو پولشو نداریم ک خونه بگیریم
اینطوری ک خیلی سخته ، سعی کن خودت جایی شاغل شی برای خودت خیلی خوبه و ب شوهرت از نظر مالی وابسته نباشی و اینکه از بزرگترا اینو اون ی مقدار قرض کنید و ی خونه کوچیک اجاره کنید
اره خیلی سخته متاسفانه سخت ترش اینه ک نمیتونم شاغل شم چون با بچه نمیشه ی ماهه زایمان کردم کسی هم ب ...
با این وضعیت تورم و فشار اقتصادی مطمئنا خیلی سخته ک همسرتون کار نداره و مجبورید از خیلی چیزها ک دلت میخواد چشم پوشی کنی و نخری ، واقعا مشکله ، همسرتون باید دنبال کار بگرده ، زندگی خرج داره ، بچه هر چی بزرگتر بشه خرجش بیشتره ، کدوم شهر هستی عزیزم ؟؟