2777
2789
عنوان

بچها بیایین بگین

117 بازدید | 11 پست

ما خواهربرادرا گروه دورهمی داریم بااومدن عروسا عروسا رو هم اوردیم تو گروه داداشم یه کلیپ فرستاد در مورد خواهر ما خواهرا هم تشکر کردیم و استیکر با متانت....همین زن برادرم که برادر یعنی شوهرش کلیپ رو فرستاد بی معنی استیکر خنده فرستاد و استیکر زیرش نوشته بود گروه رو منهدم میکنم فرستاد....من واسش فرستادم ها چته....فرستاد بزار ساکت باشم این حرفا بااستیکره....بعد واسش فرستادم ها حسودی فرستاد بی حیا و چندتا استیکر بی معنی.....صدرصد از حسودیشه ولی یعنی باید آشکارا نشون بده حسوده؟؟؟؟؟زندگیش خوبه و جز احترام باهاش رفتار نمیکنیم 

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از این گروه های خانوادگی و فامیلی

ما از مجردی این گروه رو داریم ولی مث اینکه زورشون میاد ۱۰ ساله گروه رو داریم بین خواهر برادرا مشکلی پیش نیومده تاحالا البته ۸ماهه عروسارو اضاف کردیم از اول نزاشتیمیشون ولی این عروس کوچیکه خودشو نشون داد حسوده

وا شاید شوخی میکرده 😐 چقد عصبی هستی  منم برا بامزه بازی از این استیکرا میدم

ن شوخی نیس ب داداشمون پی میدیم تو خصوصی یا کلیپ میفرستیم متوجه شدیم پاک میکنه....الانم راه ارتباطیمون گروهمونه میخواد ناراحتی ایجاد کنه که دیگه کسی پی نده

تو بد حرف زدی☹

چون استیکر بی معنی فرستاد گروه رو منهدم میکنم ماداشتیم از هم تشکر میکردیم پرید وسط

ما از مجردی این گروه رو داریم ولی مث اینکه زورشون میاد ۱۰ ساله گروه رو داریم بین خواهر برادرا مشکلی ...

شما به دل نگیر

ب خاطر داداشت سکوت کن و سعی کن دهن به دهنش نذاری

وا شاید شوخی میکرده 😐 چقد عصبی هستی  منم برا بامزه بازی از این استیکرا میدم

چون هرکاری میکنی که به خواهر برادرا پی ندیم....به داداشمون پی میدیم قبل اینکه بخونه یا ببینه پاک میکنه....یا مثلا آجیم میگه داداش پی داد و کلی حرف کشید از خواهرم بعد فهمیدیم زنش بود چت میکرد ....و کلا شوهرش خواب بود اون ساعت....خواهرم مریض احوال بود نخواست کسی بفهمه بخدا منم نمیدونستم فقط مامانم به بهانه ای رفت تا حالش بهتر بشه با پی از گوشی داداشم تمام ماجرا رو فهمید کارش زشت نیس کنجکاوی کنه تو زندگیمون؟

شما به دل نگیر ب خاطر داداشت سکوت کن و سعی کن دهن به دهنش نذاری

الان همه کل کل رو خوندن تا ب حال کل کل نداشتیم

یا مثلا هفته ای یکبار دورهمی داشتیم دور هم جمع میشدیم تخته بازی میکردیم با زن داداش بزرگه کل کل کرد و دهن ب دهن شد داداشم کل دورهمی رو تعطیل کرد....زن داداش بزرگه یکم پخته ترشده حسادت نشون نمیده ولی این ارتباطمون باهم حسادت نشون میده و خراب ام میکنه