2777
2789
عنوان

سونوگرافی

163 بازدید | 35 پست

سلام،خانوما من کیست پنج سانتی دارم و چند فولیکول ریز به اقطار ۲،۸ میلی تو سونو نوشته تنبلی تخمدان رفتم دکتر بهم قرص روکین داد یه بسته خوردم تموم شد و چتد روز بعد  پریود شدم از امشب بسته دوم باید بخورم،حالا یه سوال بعد اتمام پریودی باید برم سونو ببینم کیستم رفته یا اتمام قرصا؟؟ میخواستم بعد اتمام پریودی اقدام بارداری کنم با خوردن قرصا که نمیشه

کسی هست با وجود کیست باردار شده باشه؟ چند ماه بعد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خدا بخاد. با هر چیزی ادم باردار میشه   و نخاد مث من سالمم باشی نمیشی

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
یعنی شما سالمی نمیشی؟؟

من هر ماه دکتر بهم میگه ماه بعد بارداری.. بدون دارو 5 تا فولیکول 20 دارم   

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

این دارو ها این ماهه. نمیدونن چمه  بستنم به قرصو امپول 

مشکل از شوهرت نیست؟

ن اونم ازمایش داد سالمه