2777
2789
عنوان

سونوگرافی

164 بازدید | 35 پست

سلام،خانوما من کیست پنج سانتی دارم و چند فولیکول ریز به اقطار ۲،۸ میلی تو سونو نوشته تنبلی تخمدان رفتم دکتر بهم قرص روکین داد یه بسته خوردم تموم شد و چتد روز بعد  پریود شدم از امشب بسته دوم باید بخورم،حالا یه سوال بعد اتمام پریودی باید برم سونو ببینم کیستم رفته یا اتمام قرصا؟؟ میخواستم بعد اتمام پریودی اقدام بارداری کنم با خوردن قرصا که نمیشه

کسی هست با وجود کیست باردار شده باشه؟ چند ماه بعد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خدا بخاد. با هر چیزی ادم باردار میشه   و نخاد مث من سالمم باشی نمیشی

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
یعنی شما سالمی نمیشی؟؟

من هر ماه دکتر بهم میگه ماه بعد بارداری.. بدون دارو 5 تا فولیکول 20 دارم   

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

این دارو ها این ماهه. نمیدونن چمه  بستنم به قرصو امپول 

مشکل از شوهرت نیست؟

ن اونم ازمایش داد سالمه