2789
عنوان

سونوگرافی

164 بازدید | 35 پست

سلام،خانوما من کیست پنج سانتی دارم و چند فولیکول ریز به اقطار ۲،۸ میلی تو سونو نوشته تنبلی تخمدان رفتم دکتر بهم قرص روکین داد یه بسته خوردم تموم شد و چتد روز بعد  پریود شدم از امشب بسته دوم باید بخورم،حالا یه سوال بعد اتمام پریودی باید برم سونو ببینم کیستم رفته یا اتمام قرصا؟؟ میخواستم بعد اتمام پریودی اقدام بارداری کنم با خوردن قرصا که نمیشه

کسی هست با وجود کیست باردار شده باشه؟ چند ماه بعد؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به نظرم خدا بخاد. با هر چیزی ادم باردار میشه   و نخاد مث من سالمم باشی نمیشی

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
یعنی شما سالمی نمیشی؟؟

من هر ماه دکتر بهم میگه ماه بعد بارداری.. بدون دارو 5 تا فولیکول 20 دارم   

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

این دارو ها این ماهه. نمیدونن چمه  بستنم به قرصو امپول 

مشکل از شوهرت نیست؟

ن اونم ازمایش داد سالمه