2777
2789
عنوان

فازش چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
نامزد داری و با یه مرد دیگه چت میکنی؟😐😐😐

در نی نی سایت این معادلات برقراره 

نامزد = شوهر = دوست پسر = رابطه با مرد متاهل 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
در نی نی سایت این معادلات برقراره  نامزد = شوهر = دوست پسر = رابطه با مرد متاهل    ...

عزیزم میگم نامزدمم پیشم بود این اقا هم فامیل بودن

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در نی نی سایت این معادلات برقراره  نامزد = شوهر = دوست پسر = رابطه با مرد متاهل    ...

عزیز دلم میشه بهت درخواست دوستی بدم قبول کنی یه سری سوال داشتم از حضورتون ممنونم 🙏🌷

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

گلم قبول دارم این چیزا زیاد شدع. ولی اشنا بودن نامزدمم پیشم بود گفت جوابشو بدع ببین چی میخواد اول بخون بعد تایپ کن😊با تشکر

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
گلم قبول دارم این چیزا زیاد شدع. ولی اشنا بودن نامزدمم پیشم بود گفت جوابشو بدع ببین چی میخواد اول بخ ...

ببخشید ولی من باور ندارم که کنار نامزدتون باشین و به یه پسر از آشناها اینجوری پیام بدین

به شعور مخاطب توهین نکنید لطفا

بای

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
ببخشید ولی من باور ندارم که کنار نامزدتون باشین و به یه پسر از آشناها اینجوری پیام بدین به شعور ...

خانم محترم من ب شماو هیچکس توهین نکردم بندع خدا پیام دادن منم جواب دادم نامزدمم چشم دارع میبینه مگه نه؟و منم نگفتم شما باور کنید فرقی برا من ندارع کع،شکاک نباشیم😊،بای