2789
عنوان

جاری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 48 پست
از همون روز مدام استوریای تیکه دار میراره شنیدم کلی پشت سرم حرف در اورده به شوهرمم زنگ زده که به زنت ...

خب بی سیاست بازی در اوردی 

نباید به جاریت اینجوری میگفتی

اون که در جریان نبوده .یه جمله گفتی آتیش به پا کردی 

به شوهرت نشون دادی تموم شد و رفت .دیگه هم جواب برادرشوهرت را نمیدادی

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از حرفاییکه پشت سرم زده بعد اون همه نون نمکی که با من خورده در عجبم دوساله هرسال واسش تولد میگیرم سو ...

اگر داستانت واقعیه ک ایجور ک معلومه کارای خودت باعث شده اینجوری رفتار کنه لازم نیس برای برادر شوهر اینکارا انجام بدی عزیزم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
به نظرت بیکارم بشینم چرت وپرت بگم

برن به درک جفتشون، جاریو هر کاریسگش کنی باز برمیگرده گاز میگیره، بچسب به خودتو و زندگیت، اونم دیر یا زود میفهمه شوهرش مشکل داره، البته الانم میدونه ها بهش زور اومده ، بهترین کارو کردی به سوهرت گفتی، افرین، الانم کلا بلاکشون کن و جوابشونم نده، اونا زندگیشون داغونه ازشون فاصله بگیر تا زندگیتو خراب نکردن

خب بی سیاست بازی در اوردی  نباید به جاریت اینجوری میگفتی اون که در جریان نبوده .یه جمله گفتی ...

اخه همون روز که شوهرش دوباره بهم زنگ زد این پیشمن بود بعد که تماس تموم شد گف چی میگف منم الکی گفتم شوهرم گوشیش خاموش بوده با اون کار داشته 

اگر داستانت واقعیه ک ایجور ک معلومه کارای خودت باعث شده اینجوری رفتار کنه لازم نیس برای برادر شوهر ا ...

واسه برادر شوهرم چیکار کردم مگه؟دارم میگم با جاریم صمیمی ام چه ربطی به اون داره

اخه همون روز که شوهرش دوباره بهم زنگ زد این پیشمن بود بعد که تماس تموم شد گف چی میگف منم الکی گفتم ش ...

بالا بری پایین بیای، گوشت تنت رو بکنی بدی جاریت بازم جاریه ، هیچوقت دوست ادم نمیشه، اصلا اصلا اصلا داری میمیری هم با جاری صمیمی نشو

هرچی هم باشه حاری ها باهم رقابت دارن اینو هیچوقت یادت نره، اگه تو مهربونی و اینجوری نیستی معنیش این نیست جاریتم اینجوری باشه

بالا بری پایین بیای، گوشت تنت رو بکنی بدی جاریت بازم جاریه ، هیچوقت دوست ادم نمیشه، اصلا اصلا اصلا د ...

اصن فکرشم نمیکردم بعد دورانی که تو این یه سالو نیم داشتیم اینجوری کنه گفتم چه خوبه که ما باهم مشکلی نداریم

اعصابم از حرفایی که پشت سرم زده خورده

زورش اومده شوهرش از تو خوشش اومده داره حرص اونو سره تو خالی میکنه، چون زورش نمیرسه زندگیشو درست کنه دنبال مقصر میگرده، انقدر بدبخته که بجای دیدن واقعیت داره یکی دیگه رو مقصر خراب شدن زندگیش و هرزگی شوهرش میدونه که فقط خودشو گول بزنه زندگی مزخرفش خراب نشه و ادامه پیدا کنه، اصلا محل نده از همه جا بلاک و حذف، کسی هم حرف زد واقعیت رو بگو ،همین که به شوهرت گفتی نشون پاکی تو رو داره

زورش اومده شوهرش از تو خوشش اومده داره حرص اونو سره تو خالی میکنه، چون زورش نمیرسه زندگیشو درس ...

مرسی عزیزم واقعا فکرشم نمیکردم حرفایی که پشتم میزنه داعونم میکنه