2777
2789
مشکلت چیه  به نظرم اگه همه ی راه ها را رفتی و مشاور درست و حسابی هم رفتی و دیگه هیچ جای امیدوا ...

مشاور رفتیم..شوهرم از دیده بقیه اوکیه

ارومه و بی تفاوت و مغرور

بارها نیازامو بش گفتم و خیلی اهمین نداده

قبلا ی مشکلاتی از نظر جنسی واسمون پیش اومد ک ی جور کنار اومدم

ولی این اواخر یسری چت با همکلاسیشو دیدم ک خیییلی راحت صحبت کرده بودن😐خیلی داغونم

اره سخته تا تصمیمتو قطعی کنی،من موفقیتمو مدیون خونوادمم 😂هی میگفتن بدردت نمیخوره این ادم و....ایقد ...

منم 2سال پیش رو ی پا واسادم ک طلاق خانوادم پشتم درنیومدن چون ب نظرشون عیبی نداشت

الان ک من خسته شدم و کلافه فهمیدن 2سال پیش حق داشتم و میگن خودت فکراتو کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور رفتیم..شوهرم از دیده بقیه اوکیه ارومه و بی تفاوت و مغرور بارها نیازامو بش گفتم و خیلی اهمین ...

احساس میکنم بیشتر دلت میخواد با رفتنت داغتو به دلش بذاری و در واقع از روی لج از زندگیش بری تا بفهمه کی را از دست داده نه؟

من بچه هم دارم ولی ب احتمال زیاد جدا میشم 

خانواده منم عین دوستمون همش میگن ب درد نمیخوره 

راستم میگن

تنها خوبی ک داره اینه ک اهل خیانت نی اعتیادم ندیدم چیزی ازش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
احساس میکنم بیشتر دلت میخواد با رفتنت داغتو به دلش بذاری و در واقع از روی لج از زندگیش بری تا بفهمه ...

نه اصلا بحثِ داغ نیس

خودشم بارها گفته این زندگی ک ی روز خوب باشی ی روز بد بدرد نمیخوره

ازنظر اون زندگی ینی هیییچی نگی هیچی نخوای و روتین پیش بری

منم چون سنم کم بود و ازدواج کردم هیچ خواسته ای ازش نداشتم حالا ک ایراد میگیرم و میگم سختشه

خداییم تو این 7ساله توقعی نداشتم تا این اخریا

نه اصلا بحثِ داغ نیس خودشم بارها گفته این زندگی ک ی روز خوب باشی ی روز بد بدرد نمیخوره ازنظر اون ز ...

دقیقا مشکل منم همینه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
منم 2سال پیش رو ی پا واسادم ک طلاق خانوادم پشتم درنیومدن چون ب نظرشون عیبی نداشت الان ک من خسته شدم ...

چه بد ..کاش همون موقه پشتت وامیستادن،هنوزم دیر نشده عزیزم،بچه داری؟

نه اصلا بحثِ داغ نیس خودشم بارها گفته این زندگی ک ی روز خوب باشی ی روز بد بدرد نمیخوره ازنظر اون ز ...

اسی جون هیچ اختلاف زن و شوهری اینجور نیست که یه طرف مقصر باشه 

بازم به نظرم مشکلاتت چیزی نیست که چارش طلاق باشه 

از کجا معلوم مرد بعدی زندگیت یه ایراد دیگه ای نداشته باشه 

الان یعنی بگی طلاق شوهرت راحت قبول میکنه؟

اسی جون هیچ اختلاف زن و شوهری اینجور نیست که یه طرف مقصر باشه  بازم به نظرم مشکلاتت چیزی نیست ...

من نمیگم خییلی بی عیبم ولی مشکلم از کمبود محبت و ی چیزایی ک فقط خودم دیدم و میدونم شروع شد تا اینجا

اره ظاهرا میگه یا خوب شیم و فراموشی یا تموم

نه خوشبختانه...یکی از مشکلامونم اینه من بجه نمیخام.اون میخاد

خیلیم عالی اگه یه درصد احتمال پشیمانی باشه بخاطر بچه الان دیگه نیست خوشبختانه،خداروشکر خونوادتم پشتتن الان خیلی عالیه

خیلیم عالی اگه یه درصد احتمال پشیمانی باشه بخاطر بچه الان دیگه نیست خوشبختانه،خداروشکر خونوادتم پشتت ...

هم سنم بالا نیس اونقد هم کارِ ثابت دارم هم خانواده خوب

قصدِ ازدواج مجدد ندارم اصن

ولی یکم جسارتِ اونموقع را داشتم تموم بود

نمیدونم چیکار کنم😣

هم سنم بالا نیس اونقد هم کارِ ثابت دارم هم خانواده خوب قصدِ ازدواج مجدد ندارم اصن ولی یکم جسارتِ ا ...

ببین این زندگی دیگه زندگی نمیشه  وقتی همش جدایی تو سرته،یه تصمیم قطعی بگیر یا اونور یا این ور تمام،خدارو شکر عزیزم این خیلی عالیه 

ببین این زندگی دیگه زندگی نمیشه  وقتی همش جدایی تو سرته،یه تصمیم قطعی بگیر یا اونور یا این ور ت ...

دقیقا...اسمش زندگیه وگرنه بیشتر همخونه بودنه

مراحلِ جداییت چن ماه طول کشید؟اذیت داشت؟