2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

110 بازدید | 14 پست

همسرم جدیدادمیره کار راننده اس و چند روز نبود منم خیلی احساس غربت کردم خیلی ناراحتم با تو تا بچه تو شهری ک هیچ کس را ندارم خونه اپارتمانی واقعا کلافه شدم کم اوردم دیشب پیام دادم دیگه نمیخوام بری تو اون خراب شده کار کنی اونم هیچ جواب نداد سه تا پیام پشت سرهم دادم دیشبم همش تو جاده بود صبحی اومد نون سنگک گرفته بود منم عین سگ بودم صبحونه ندادم بخوره خابید دلم خیلی میسوزه بخدا تو بد شرایطیم چکار کنم ک صبور باشم و رو اعصابش نباشم چون اون خودش بخاطر کار قبلیش ک اخراجش کردن خیلی فشار عصبی روشه منم فقط واسه این بهانه میگیرم ک کار قلبیش را از دست داده تو بد شرایطیم خواهرا راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبیش نکن وازخونه فراریش نده..بزارفکرکنه یکی توخونه همیشه هست ک منتظرشه..شوهرتون بخاطرشماداره سختی میکشه تادررفاه باشین واحساس کمبودنکنین ودستتون پیش کسی درازنشه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

ای جان 

استارتر عزیزم ، تقریبا می تونم شرایط شما رو درک کنم ولی خواهش می کنم کم صبور تر باشید ، کاملا متوجهم که سخته ولی به خاطر همسرتون و فشاری کاری که روشون هست صبوری کنید 

ایشون هم دلخوشی شون شما هستید 

همسر بنده هم راننده هستن ، وقتی شب تشریف میارن منزل کوهی از خستگی روی شونه هاشونه ، من و همسرم طوری بودیم که حتی نون هم می بایست با هم بریم بخریم ، باور بفرمائید اونقدر این وابستگی زیاد بود و هست که همین باعث شده به خاطر خرید نون هم با هم بریم و لذت ببریم 

ولی الان به خاطر حجم کاری شون و خستگی شون ، این فرصت ها از بین رفته 

یه کوچولوی صبوری ، آرامش رو بر می گردونه به وجودتون 

شک نکنید 

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
غمگینم بخدا دست خودم نیست

يعني چي دست خودم نيست!!! پس دست كيه؟؟؟ بخدا من ١ ساله تو خونه ام هيجا نرفتم يه بچه كه ديوونم كرده .. يه وقتايي گريه ميكنم يواشكي ولي نميذارم شوهرم بفهمه ... از صبح تا بوق سگ دارن جون ميكنن تا يه لقمه نون در بيارن ... گريم گرفت كاش بچم بزرگ بود تا برم كمك حالش، يه باري از رو دوشش بردار بجاي اينكه باري رو دوشش بذاري... 

تازه برام یه عطر هم خریده بود

بنده خداپس معلومه همیشه توفکرشی..باهاش اینجوری رفتارنکن وقدرشوبدون

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
يعني چي دست خودم نيست!!! پس دست كيه؟؟؟ بخدا من ١ ساله تو خونه ام هيجا نرفتم يه بچه كه ديوونم كرده .. ...

اخه من مخالف اینکارم چون با خانم سرو کار دارن اینم خیلی ناراحتم میکنه

مگه. بهش اعتماد نداري؟ كار شوهر بدتره بيشتر مشتري هاش خانم هستن اونم دختر هاي كم سن و سال و جوون

نمیدونم چون خیلی قبلا تر ها سابقه خیانت داشته البته اینم بگم شوهرم کلا خیلی زود ارتباط بر قرار میکنه خیلی طود صمیمی میشه کلا چ با زن چ با مرد

نمیدونم چون خیلی قبلا تر ها سابقه خیانت داشته البته اینم بگم شوهرم کلا خیلی زود ارتباط بر قرار میکنه ...

منم همينم زود ارتباط برقرار ميكنم  البته ارتباط سالم  چه اشكالي داره ؟؟؟ من شوهرم جلو چشم خودم با خانوم هاي ديگه صحبت ميكنه گفتو گو ميكنه سر مسائل كاري يا اجتماعي خودمم همينطور چه زن چه مرد فرقي نداره( البته آدم شناس بايد باشي بفهمي طرفي كه باهاش صحبت ميكني منظورنداشته باشه)