2777
2789
عنوان

تولد دخترم

212 بازدید | 8 پست
بالاخره منوی شامک تولد دخترمو انتخاب کردم مهمونام 20نفرن همه هم بزرگن خاله هام میخوان عصر زود بیان یکم بزن و بکوپ کنیم بعدهم مردها بیان و کیک وشام حالا تو این بین موندم عصرونه بذارم یانه؟ مامانم میگه چون بعدش شام هست عصرونه نذار.شیرینی و شربت و میوه هست کافیه خواستم یه نظر سنجی هم بکنم ببینم عصرونه باشه خوبه یانه؟ منو هم ایناست: سوپ جو/سالاد ماکارونی/باقلاپلوبا مرغ/سالاد کاهو/ژله با پودینگ/
اگه میوه و شربت و شیرینی میدی دیگه عصرونه نده. واسه شام سیر میشن دیگه غذاهاتم به چشم نمیاد
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

5 که میان 8-9 شام بدی دیگه هیچی نمیخواد.
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
بنظرم وقتی همشون شام هستن لزومی نداره عصرونه بدی.بقول بچه ها بچشم نمیاد. سینی مزه و یا فینگر فود خوبه ولی خیلی قرو فر داره واصلا بچشم نمیاد.بجاش میتونی یکم تنقلات بذاری.مثل پف فیل و پفک و چوب شور و چیپس.میتونی چندین طعم چیپس رو تو یک کاسه بزرگ مخلوط کنی و دور بگردونی.
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.