2777
2789
عنوان

خدایاااا....

190 بازدید | 25 پست

ای خدا دلم برای صدای بچه ها اینموقع صبح که با سرو صدا میرفتن مدرسه صدای بلند گوی مدرسه که ناظمشون میگفت مرتب وایسید سر کلاس امیر مهدی (امیر مهدی همسایه ما هست تو کل شهرک به شیطنت معروفه تا جایی که مدرسه با بدبختی ثبت نامش میکنه😂😂) بیا وایسا سر صفت ..از جلو نظام گفتنهای بچه های مدرسه ای جشن عاطفه ها وای چقدر دلم تنگ شد....خدایا خودت رحمی به بچه هامون کن و شر این بیماری رو از سر هممون کن خدایا ازین که قدر داشته هاتو ندونستیم مارو ببخش...😢😢😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اره یاد جایزه هاش بخیر

پروردگارا مگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر این موقع میفرستم در خونه دوستام ۴ نفره میرفتیم مدرسه تو راه یه سوپر مارکت باز بود از اونجا شیر و کرک لواست و خرت پرت میگرفتیم دیگه واقعا دیر شده تا چند سال دیگه هم این ویروس هست و نمیره

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤

اره واقعا اول مهر مزخرفی بود یادش بخیر. پارسال این روزا هم صبح یه ساعت زودتر راه میافتادن برن سر کار که تو ترافیک مدرسه ها گیر. نکنن

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

همه جا سوت و کوره انگاری تو خیابونارو غم گرفته😧

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من الان مدرسم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من الان مدرسم    

سمت ما که بچه ها مدرسه نمیرن تو چرا رفتی😂😂😂😂

سمت ما که بچه ها مدرسه نمیرن تو چرا رفتی😂😂😂😂

انلاین دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واقعا امسال دلگیر شده طفلی بچه هامون نه همبازی نه بدو بدویی😢

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

واقعا؟

اره مجازی