2777
2789
عنوان

ویار بارداری

137 بازدید | 23 پست

بچه ها یادم رفته قبلا چطوری غذا می‌خوردم هر چی فکر میکنم یادم نمیاد الان حتی از گشنگی رو زمین غلت بزنم از همه چی بدم میاد سه ماهم تموم شده پس چرا خوب نمیشم به زور باید یه چیز کمی بخورم اونم بعدش حتما حالم بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنم کم کردی؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
منم فقط مشکلم سنگین شدنم وسوزش زیاد معده است خ معده ام اذیت میکنه بچه ام فعلا بریچه فکرکنم ازاونه

مطمین باش از اونه منم دوهفته سوزش داشتم انوار بین دوتا قفسه ام اتیش روشن بود فقط شیرو ماست ارومم میکرد ،فکر کنم بچه سرش بالا بوده ولی یهویی خوب شدم الان سفالیکه 

عزیزم یواش یواش خوب میشی به دکترت بگو برات قرص میتویسه درکت میکنم منم3ماه فقط گلاب به روت بالا می او ...

بهم دمیترون داده ولی اصلا خوردنش فایده نداره دلم میخواد بشینم فقط زار برنم